Wella Professionals bestaat 140 jaar

Wella Professionals bestaat 140 jaar

Wella Professionals bestaat dit jaar 140 jaar. Om deze mijlpaal te vieren onthult Wella haar #140Changemakers jubileum collectie foto waarin 140 kleurcreaties zijn verwerkt van 140 Wella stylisten wereldwijd.

Wella Professionals, één van de wereldleiders in professionele haarkleuringen, viert haar 140-jarig jubileum met de lancering van een collectie gemaakt door de changemakers van het merk van over de hele wereld.

De collectie is een eerbetoon aan het nieuwe motto:  MAKE CHANGE, die verder gaat dan alleen de prachtige haarkleurtransformaties die de Wella community elke dag opnieuw maakt. Make Change is gelanceerd om de branche te blijven inspireren en laat zien dat verandering begint in de salon maar veel verder gaat dan de stoel alleen… De dynamische en gevarieerde stylisten-community van Wella Professionals zorgt elke dag voor verandering en met deze collectie-visual toont Wella haar diepe respect voor de creaties en transformaties in de branche.

# 140changemakers is gelanceerd in oktober 2019 en sindsdien hebben we een feest van de meest prachtige haarkleurtransformaties van Wella Professionals ‘coloristen op Instagram gezien, voornamelijk gemaakt met de iconische Koleston Perfect with ME+, geliefd bij haarprofessionals en hun klanten.

“Koleston Perfect met ME+ is geweldig voor een generatie die zich bewust is van wat er in en op hun lichaam terechtkomt, en het biedt kappers de kans om nog professioneler te zijn, ongeacht hun niveau. Het aanbrengen van KP ME+ is eenvoudig van aanzet tot punten, wat resulteert in een gelijkmatige, mooie kleur. ” zei Rossano Ferretti.

De # 140changemakers-campagne zag meer dan 8.000 inzendingen uit 23 landen, waarbij de UK goed was voor bijna 50% van de geo-tagged posts. De meeste inzendingen kwamen af van vrouwen met 76%. Transformaties van blond haar waren het populairst, goed voor bijna 70% van de inzendingen, gevolgd door rood met 13% en vervolgens een reeks andere kleuren, waaronder brunette, roze, pastel, violet, grijs en metallic. In totaal hadden # 140changemakers samen een totaal wereldwijd bereik van 10 miljoen op Social Media.

Samengesteld en geleid door Rossano Ferretti, Global Ambassador, zal Wella Professionals vandaag de #140changemakers-jubileumcollectie onthullen op het @wellahair en @wellaprobnl Instagram-kanaal.

“Met de # 140changemakers-jubileumcollectie wil ik stylisten over de hele wereld trots maken en hun ongelooflijke ambacht tot leven brengen. Onze stylistengemeenschap wordt continu geïnspireerd door de unieke schoonheid van hun klanten en deze collectie toont de creativiteit achter elke haartransformatie. Bij het samenstellen van de collectie heb ik de looks geselecteerd op basis van techniek, creativiteit, draagbaarheid en gezondheid – er is geen schoonheid zonder gezond haar, ”volgens Rossano Ferretti.

De # 140changemakers-jubileumcollectie staat voor kleur, het “familiegevoel” en de steeds veranderende haarindustrie. Stylisten brengen elke dag verandering aan – het is hun superkracht. Zij zijn de Changemakers en Wella Professionals eert hen met deze mijlpaalcampagne.                                          

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed