Nieuw: POP Colour Masks

Nieuw: POP Colour Masks

POP breidt haar assortiment uit met de nieuwe POP Colour Masks.
Intensieve kleurmaskers die de haarkleur onderhouden en opfrissen. Verrijkt met Abyssinian Oil voor herstel, intensieve voeding en glans. Beschadigd en dunner wordend haar verandert in gezond en stralend haar. Het haar wordt sterker, dikker en voelt aangenaam zacht aan. De producten zijn 100% vegan, vrij van parabenen en siliconen. Adviesverkoopprijs voor in de salon €16,50.

Gebruik: Verdelen in de handen en aanbrengen over het gehele handdoekdroge haar. Geeft direct na het aanbrengen kleurpigmenten af. Doorkammen en minimaal 1 tot 5 minuten laten inwerken. Intensiteit afhankelijk van inwerkingstijd. Zorgvuldig uitspoelen. Ook te gebruiken op extensions en haarwerken.

Voordelen van de POP Colour Masks:

– Voor kleurbehoud, frist de haarkleur op

– Korte inwerkingstijd

– Heeft tegelijk een verzorgende werking

– Kleurintensiteit bepaal je zelf door deinwerkingstijd

– Je wast de kleur na een aantal wasbeurtengeleidelijk uit het haar

 

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:

– POP Silver & Blond Mask; voor natuurlijk blond, geblondeerd of grijs haar. De violet kleurpigmenten verwijderen een goud/gele gloed uit het haar en frist de kleur van zilvergrijs haar op.

– POP Cool Grey Mask: een intensief grijs kleurmasker, geeft een mooie gloed aan donkergrijs haar en voor het maken van een mooie schakering in zilvergrijs haar. Ook te gebruiken op geblondeerd haar voor een grijze gloed.

– POP Chocolate Brown Mask: een intensief masker voor behoud van een mooie bruine stralende kleur. Kan ook gebruikt worden om highlights wat matter en donkerder in te kleuren.

Voor meer informatie check de website van POP http://www.perfectonpeople./

 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed