Close-up | IGORA ZERO AMM van Schwarzkopf Professional

Close-up | IGORA ZERO AMM van Schwarzkopf Professional

Als kappers de Schwarzkopf Professional ESSENSITY lijn fijn vonden, dan zullen ze zeker blij worden van de NIEUWE IGORA ZERO AMM kleurlijn – een ammoniakvrije lijn met de bekende betrouwbaarheid van IGORA.

Schwarzkopf Professional is de partner van de kapper in vakmanschap en biedt de tools en 360° ondersteuning om elke kapper in staat te stellen zijn het maximale eruit te halen. Een belangrijk aspect is het leveren van producten met 100% prestaties – daarom wordt het toonaangevende kleurmerk IGORA ROYAL al meer dan 60 jaar vertrouwd. Met dit in gedachten was het logisch om alle belangrijke kleuropties onder één merkparaplu aan te bieden – IGORA – met permanente, semi & demi-permanente en nu ook ammoniakvrije permanente kleuropties, dankzij de toevoeging van de nieuwe IGORA ZERO AMM. Lees hier ook over de IGORA COOLS. IGORA ZERO AMM is een permanente kleurlijn, vrij van ammoniak en ammoniakgeur, voor een aangename ervaring en natuurlijk ogende kleurresultaten. Het is ontwikkeld met Phytolipid Technology, veganistische ingrediënten en verpakt in een duurzame verpakking.

IGORA ZERO AMM – Voordelen van het assortiment

Ingrediëntenbewuste salonklanten zijn op zoek naar opties voor een ammoniakvrije haarkleuring, zonder geur – IGORA ZERO AMM.

  • Een uitgebreid assortiment van 46 tinten – variërend van rustgevende honing tintent tot levendig rood – zonder de noodzaak van een speciale developer
  • Ontwikkeld met Phytolipid Technology; een mix van natuurlijke gemicroniseerde oliën en geoptimaliseerde pigmentmixen voor een maximale kleurervaring
  • Verbeterde kleurrichting, lift, neutralisatie en dekking* voor natuurlijk ogende, natuurgetrouwe kleurresultaten
  • 100% ammoniakvrije dubbele applicatiemogelijkheden met IGORA VIBRANCE
  • Verpakt in duurzame verpakking (100% gerecyclede aluminium tube, 100% gerecyclede plastic dop en min. 92% gerecycled papieren vouwdoosje) *vs ESSENSITY

IGORA ZERO AMM – Geen ammoniak voor betere kleurresultaten

IGORA ZERO AMM biedt de bekende betrouwbare prestaties net als de rest van de IGORA-familie, zonder ammoniak:

  • Natuurlijk ogende, natuurgetrouwe resultaten met tot 100% dekking van witte haren – Verbeterde kleurrichting, dekking en neutralisatie*
  • Tot 3 liftniveaus (10-series) en verbeterde highlift kleurprestaties*

IGORA ZERO AMM – Geen compromissen met betrouwbare technologie

De formule met Phytolipid Technology bevat een mix van natuurlijke gemicroniseerde oliën en geoptimaliseerde pigmentmixen, voor een gelijkmatige pigmentpenetratie van wortel tot punt:

  • De gemicroniseerde oliën, bestaande uit druivenpitolie en abrikozenpitolie, helpen de kleurprestaties te verbeteren, voor langdurige natuurgetrouwe kleurresultaten.
  • Doordrenkt met Omega 9 onverzadigde vetzuren, omhullen de oliën het haar en ondersteunen de vochtbalans binnenin voor een optimale verzorging. *vs ESSENSITY

IGORA ZERO AMM – Key Looks & Salon Services

Een Key Look van dit seizoen, getoond in de Essential Looks 2:2023 collectie INTENTION NOW trend, is Muted Bronze. Voor deze trendy kleur wordt IGORA ZERO AMM aangebracht op de uitgroei voordat drie verschillende tinten in lagen tot de punten worden aangebracht, waardoor een glanzend effect ontstaat. Tinten IGORA ZERO AMM: 6-0 + 6-46 (1:2), 6-46 + 8-46 (1:2). “Deze techniek is super veelzijdig; als je het palet verandert, kun je het resultaat echt veranderen. Ga voor complementaire tinten voor een natuurlijk gevoel, of contrasterende tinten voor impact.” – Lesley Jennison, Schwarzkopf Professional Global Ambassador

Deze techniek is super veelzijdig

Aanvullende IGORA ZERO AMM salon diensten zijn onder andere:

Highlift & verfrissing

Door gebruik te maken van de dubbele applicatiemethode, combineert deze salonservice IGORA ZERO AMM tinten voor een betrouwbare highlift en neutralisatie in één applicatie – met als resultaat een prachtig opgefriste blonde look, die natuurlijk ogende, natuurgetrouwe resultaten biedt.

Cool Balayage

Een klassieke, koele balayage look door het gebruik van BLONDME oplichtende producten, gevolgd door te tonen met IGORA ZERO AMM. Dankzij de deskundige neutralisatie versmelten de opgelichte secties moeiteloos met de rest van het haar, wat resulteert in een koele, trendy finish met een gezichtsbepalende impact.

Dekking voor wit haar

Perfect voor rijpere salonklanten of klanten met wit haar die een meer gemengde look wensen. Deze salonservice maakt optimaal gebruik van de betrouwbare prestaties van IGORA ZERO AMM om tot 100% wit haar te bedekken.

IGORA ZERO AMM Online & Digital:

Met een servicegerichte aanpak stelt Schwarzkopf Professional kappers in staat om verder te gaan dan gewoon productgebruik met kant-en-klaar educatief materiaal om de ’total look’ aan te leren, zoals te zien is op de belangrijkste IGORA ZERO AMM modellen. Een speciaal Visionary Seminar van het Schwarzkopf Professional ASK Education team is ook beschikbaar; het is de ideale manier voor kappers om geïnspireerd te raken door trendy kleurcreaties, powered by IGORA ZERO AMM, terwijl ze leren van enkele van de allerbeste Hair Artists in de industrie. Naast de nieuwe looks en salondiensten is IGORA ZERO AMM ook een belangrijk kleurmerk dat gebruikt wordt in Schwarzkopf Professional’s Essential Looks Collectie voor herfst/winter 2023 – INTENTION NOW Trend. Alle product-, trend- en educatieve informatie is te vinden op de Schwarzkopf Professional website: schwarzkopfpro.com/zeroamm Om op de hoogte te blijven van IGORA ZERO AMM en de allerlaatste haartrends, volg @schwarzkopfpronl op social media samen met de hashtags #ZEROAMM en #schwarzkopfpronl.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Schwarzkopf Professional (@schwarzkopfpro)

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed