Xelly Cabau van Kasbergen knipt lange lokken af

Xelly Cabau van Kasbergen knipt lange lokken af

Groot nieuws! Meest bekende haarstyliste van Nederland – Xelly Cabau van Kasbergen – knipt lange lokken af. Dit was te zien op haar Instagram. Uiteindelijk bleek dit een ludieke stunt om haar nieuwste samenwerking met groothandel Kapperskorting.com aan te kondigen. 

Xelly Cabau van Kasbergen 

Xelly is al meer dan tien jaar haarstyliste en visagiste van bekende sterren als haar zus Yolanthe Cabau van Kasbergen, Sylvie Meis en Nicolette van Dam. Daarnaast verzorgt ze de visagie voor verschillende fotoshoots, heeft ze een aantal boeken op haar naam staan en plaatst ze wekelijks een persoonlijke vlog of interessante tutorial op haar YouTube kanaal. Onlangs maakte ze in één van haar vlogs bekend dat ze binnenkort ook weer masterclasses gaat geven. 

Om te zorgen dat ze altijd op tijd de juiste producten in huis heeft, shopt Xelly al haar professionele hair & beauty producten bij Kapperskorting.com. Dat is niet voor niets! Kapperskorting.com is namelijk dé online groothandel voor hair & beauty! 

Xelly x Kapperskorting.com

Onlangs maakte Xelly wereldkundig dat ze de nieuwe ambassadrice van Kapperskorting.com is. Dit deed ze op een ludieke manier via Instagram door in een Reels-video haar prachtige bos haar af te knippen. Ze kon rekenen op veel reacties! Later bleek dit een stunt te zijn om haar nieuwste samenwerking aan te kondigen. Speciaal voor alle klanten van Kapperskorting.com gaat Xelly de komende periode blogs schrijven. Hierin vertelt ze je ál haar tips & tricks, laat ze de leukste hairdo’s zien en kom je achter haar top 10 favorites. 

Houd Kapperskorting.com de komende tijd goed in de gaten voor nóg meer Xelly! Dit wil je niet missen. Ga naar https://www.kapperskorting.com/xelly. 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed