Na dertig jaar nog steeds aan de top!

Na dertig jaar nog steeds aan de top!

“De opening was op 19 oktober 1990”. Het is alweer dertig jaar geleden dat Müfide haar salon opende aan de Dennenbosweg in Hengelo. Ze houdt haar salon doorlopend op top niveau en bewijst dat haar bedrijf meer inhoudt dan alleen mensen mooi maken.
Ze won de prestigieuze “Global Fashionista Award”, de ‘Top Hair Award’, de welbekende ‘Coiffure Award’ en werd twee keer “Vrouw van het jaar”.

Maar alleen met awards winnen nam Müfide geen genoegen. Zo zette ze zich veelvuldig in voor goede doelen en is zij in 2006 zelfs met Stichting Cordaid in Zuid Amerika geweest om een kappersschool voor jonge meiden op te starten. Nu deelt ze haar kennis met collega’s, ontwerpt ze kunst zoals de Nachtwacht 2.0 waarmee ze zelfs exposeerde in Londen en Amsterdam.

“Het was een heel mooi project”, zegt Müfide. “In dit vakgebied moet je je blijven innoveren en je kennis delen. Met de Nachtwacht 2.0 van Rembrandt heb ik machtige topvrouwen van Nederland in the spotlight gezet om meer aandacht voor diversiteit te vragen”, aldus Müfide.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed