Paulien Ruiter start als Business Development Director Retail voor Farouk Systems

Paulien Ruiter start als Business Development Director Retail voor Farouk Systems

Per 1 september 2020 start Paulien Ruiter (46) als Business Development Director Retail bij Farouk Systems Europe. Ruiter heeft de afgelopen 25 jaar als ervaren bestuurslid haar sporen in de cosmeticawereld verdiend, stond 15 jaar als CEO aan het roer van Pour Vous Parfumerie en realiseerde de overname met A.S. Watson, waar zij 3 jaar als COO werkzaam was. Zij besloot vervolgens haar droom achterna te gaan en werd zelfstandig onderneemster van haar eigen succesvolle Beauty and Health zaak in de Leidsestraat te Amsterdam. 

In haar nieuwe functie zal Ruiter als Beauty Expert in EMEA en APAC verantwoordelijk zijn voor de start van Farouk Systems’ nieuwe Beauty Division met de introductie van het nieuw ontwikkelde cosmeticamerk Beyond Glow Skin Care. De ontwikkeling van dit merk is in nauwe samenwerking met LG Household and Health Care, Ltd. tot stand gekomen en vertaalt zich in de joint venture LG Farouk Co. 

Managing Director Edwin Hofstede over Ruiter: ‘Beyond Glow wordt de nieuwe parel binnen ons bedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met Paulien en haar ervaring, creativiteit, ambitie en ondernemerschap, de juiste vrouw met de juiste capaciteiten hebben binnengehaald”. 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed