Coronakapsels: een serie portretten van voor en na de knipbeurt

Coronakapsels: een serie portretten van voor en na de knipbeurt

Op woensdag 3 maart kon er weer geknipt worden bij de kappers. Eindelijk kon iedereen zijn of haar corona coupe laten knippen. Fotograaf Glenn Mostert en de kappers van SetON in ’s-Gravenzande grepen dit historische moment aan om de Coupe Corona vast te leggen in een serie portretfoto’s, waarbij de Coupe Corona naast het netjes geknipte kapsel te zien zijn.

“Mijn blonde lokken groeiden weer alsof ik een puber was en ik zag er uit als een blonde skater uit de Zero’s”, aldus Glenn. “Als fotograaf wilde ik daar iets mee. Ik naam contact op met Marjolein en Jeroen van SetON, we raakten aan de praat over de bizarre tijd en Coupe Corona allebei een mooi project om dit bijzondere moment in de geschiedenis vast te leggen.”

“De meest bijzondere haardossen kwamen voorbij”, zegt Glenn lachend. “De kappers van SetON lieten iedereen weer stralen en ik kon dat mooi vastleggen. Veel klanten stonden open om op de foto te gaan. Voor hen was dit ook een bijzonder moment om een mooi portret van te hebben. Het was echt een heel leuk project om de tweede lockdown mee af te sluiten.”

In totaal heeft Glenn Mostert elf portretten gemaakt van klanten van SetON. Deze zijn binnenkort te zien op www.glennmostert.nl.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed