Mark van Westerop Global Ambassador Color & Style bij Keune Haircosmetics

Mark van Westerop Global Ambassador Color & Style bij Keune Haircosmetics

Vol trots introduceert Keune Haircosmetics Mark van Westerop, Hairdresser of the Year 2022, als nieuwe Global Ambassador. De nummer één kapper van Nederland sluit zich aan bij het Keune Global Collective en is vanuit die rol de drijvende kracht en inspirator achter de verdere ontwikkeling van de Color & Style-collectie. Met zijn salon Pro-Solo Hairartists in Alkmaar sluit hij zich tevens aan bij het Keune Ambassador-programma. 

Eelco Keune, CEO Keune: “Wij zijn bijzonder trots dat Mark van Westerop, Hairdresser of the Year 2022, kiest voor Keune Haircosmetics om zich zowel zakelijk als creatief verder te ontwikkelen. Op zijn beurt helpt hij ons ook verder met ónze ontwikkeling. Als exclusief kappersmerk omringen wij ons graag met de beste mensen in het vak.”

Mark van Westerop: “Als creative artist droom ik groot. Als ondernemer wil ik het verschil maken. Als educator wil ik inspireren. Als kapper wil ik mijn klanten dát geven waar ze behoefte aan hebben en ze optimaal ondersteunen hun imago te versterken. Met een prachtige historie, de ingeslagen weg van Keune naar de toekomst en het punt waar ik nu sta in mijn carrière voel ik met deze samenwerking: ‘the sky is the limit’.” 

Global Ambassador Color & Style
De rol van Global Ambassador Color & Style is Mark op het lijf geschreven. Zijn aanstekelijke enthousiasme, creatieve meesterbrein en onmiskenbare talent komen hem in deze uitdagende functie goed van pas. Mark is als Global Ambassador verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onder andere een eigen Color & Style-collectie. Hiervan komt ook een workshop-programma, waarmee hij andere Keune-talenten inspireert en naar een nog hoger niveau tilt. Mark gaat eveneens educatieprogramma’s ontwikkelen en trainingen op de internationale Keune Academies verzorgen. Wervelende shows, bezielende campagne-shoots en contentcreatie staan eveneens op het programma van de nieuwe Global Ambassador Color & Style. 

Eelco Keune, Mark van Westerop, Rik van Casteren

Keune Global Collective
Het Keune Global Collective is een ware artiestenpool. Het collectief bestaat uit 11 internationale haarkunstenaars die tot de absolute top behoren, zoals Joffrey Conings, Daniel Yap en James Beaumont. Elke Global Ambassador heeft zijn of haar eigen expertise. Deze ambassadeurs zijn nauw betrokken bij shoots, contentcreatie, internationale shows en educatieprogramma’s. In het Global Collective smelten technische kennis en creativiteit uit de hele wereld samen tot een hoogtepunt, een prachtige synergie. 

Keune Ambassador-programma
Keune startte haar Ambassador-programma 7 jaar geleden. Het Ambassador-programma ontzorgt salons in hun educatie, marketing en bedrijfsondersteuning. Dit geeft Keune-salons de tools nog meer uit hun salon te halen en zich zakelijk en creatief verder te ontplooien. 

Van harte gefeliciteerd Mark! 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed