KICK-OFF COIFFURE AWARD 2023: you’re invited!

KICK-OFF COIFFURE AWARD 2023: you’re invited!

Op maandagavond 5 september wordt voor alle geïnteresseerden de Coiffure Award 2023 KICK OFF in de Academy Schwarzkopf te Werkendam georganiseerd. Tijdens deze inspirerende en informatieve avond krijg je de gelegenheid om vragen te stellen over deelname, kan je jouw netwerk uitbreiden en in contact komen met (andere) deelnemers en experts.

Mark van Westerop, meervoudig winnaar van de Coiffure Awards en dit jaar voor de 3e keer Hairdresser of the Year geeft hints & tips voor een succesvolle deelname aan de Coiffure Award. Hij zal vertellen hoe hij te werk is gegaan en hoe zijn winnende inzending voor de Coiffure Award tot stand is gekomen.

Ook Judith Jager, vaak genomineerd en dit jaar de trotse winnares van Schwarzkopf Haircolor Technician of the Year Award, vertelt wat haar traject is geweest om tot dit uiteindelijke succes te komen.

Daarnaast zal Arjan Bevers, 2-voudig Hairdresser of the Year zijn geheimen delen. Jurylid Mark Melief zal je adviseren voor je deelname.

Belangrijke onderwerpen die de revue passeren: hoe plan je een shoot, wat is je budget, hoe stel je een team samen, hoe begin je?

Voor deelnemers aan de Coiffure Award 2022 is het mogelijk om het ingezonden fotomateriaal terug te krijgen. Juryleden zitten klaar om deze inzendingen samen met jou nogmaals te bekijken en je te adviseren. Wat was goed en wat kan beter? Alle winnaars van 2022 zijn aanwezig en zij zullen zeker hun ervaringen willen delen. Zo krijg je op heldere wijze uitgelegd wat je moet doen om een goed eindresultaat op de foto te krijgen. Natuurlijk zijn er ook mensen van de organisatie waaraan je al je vragen kan stellen over criteria, reglement, jurering enz. Er zijn geen kosten aan verbonden! Vanaf 19.30 uur is de ontvangst en de presentatie start om 20.00 uur. Wij nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn bij hét startschot voor de Coiffure Award 2023, zodat je nieuwe ideeën, frisse invalshoeken en inspiratie op kunt doen èn jouw netwerk kunt versterken. We verheugen ons op jouw komst!

Meld je aan via askacademynl@henkel.com (naam salon en aantal deelnemers).

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed