De Benelux genomineerden van de Global Creative Awards 2022

De Benelux genomineerden van de Global Creative Awards 2022

 De Benelux genomineerden van de Global Creative Awards 2022 zijn bekend! 

Kao Salon met de merken Goldwell, KMS, VARIS en Oribe nodigt ieder jaar stylisten wereldwijd uit om deel te nemen aan de Global Creative Awards. Dit jaar zijn er drie technische categorieën waar de stylisten aan mee konden doen. New Talent Colorist of the Year, Creative Colorist of the Year en Creative Haircutter of the Year. 

Genomineerden in de New Talent Colorist of the Year categorie 2022
De New Talent Colorist of the Year categorie is speciaal opgezet voor junior stylisten met minder dan vijf jaar salonervaring (exclusief de opleiding en stage). Zij kunnen hier hun talenten en technische vaardigheden laten zien en aan de hele wereld tonen dat ervaring geen voorwaarde voor creatieve uitmuntendheid is.

Naomi Tielbeke, Mariël Hairstyling, Raalte NL
Stella Nijdam, Look-Hair, Lemelerveld NL
Britt Sturing, Twins Hair & Beauty, Dalen NL 

Genomineerden in de Creative Colorist of the Year categorie 2022
De Creative Colorist of the Year categorie is de ultieme kleur competitie bedoeld voor alle stylisten met de passie en gedrevenheid om te concurreren in de wereld van kleur. 

Jeffrey van Loon, Beaucoupe Kapsalon, Den Bosch NL
Danielle Meijering, Twins Hair & Beauty, Rolde NL
Isabel de Koning, Hier en Dhaar, Breda NL 

Genomineerden in de Creative Haircutter of the Year categorie 2022
De precisie knipwedstrijd Creative Haircutter of the Year is voor alle gepassioneerde kappers die de wereld willen laten zien dat hun werk het scherpst van de snede is. 

Desire van den Ende, Hairstudio Infinity, Terneuzen NL
Jessica Price, Hairstudio Infinity, Terneuzen NL
Alexandre Stamatiadis, Geoganic, Hasselt BE

Uit elke categorie zullen de genomineerden door gaan naar de internationale jurering, waar de beauty foto’s opnieuw worden beoordeeld en de nummers 1, 2 en 3 voor de Benelux worden gekozen. Begin augustus zullen we de Gold, Silver en Bronze winnaars voor de Benelux in The Academy Amsterdam verrassen met hun trophy. 

De Gold winnaars zullen vervolgens namens de Benelux doorgaan naar de internationale finale. Tijdens het Kao Salon Global Experience event op 2 en 3 oktober in Amsterdam zal de Global winner groots worden bekendgemaakt. 

Meer informatie over de Global Creative Awards en het Global Experience Event: https://globalexperience.kaosalondivision.com/ 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed