ALWAYS PERFORMING. NEVER COMPROMISING. KMS CONSCIOUS STYLE.

ALWAYS PERFORMING. NEVER COMPROMISING. KMS CONSCIOUS STYLE.

Een nieuwe en innovatieve manier om je bewustzijn te versterken voor het behoud van de planeet en de mensen die erop leven, zonder afbreuk te doen aan prestaties of individuele stijl.

Eco-vriendelijk zijn en tegelijk altijd fantastisch haar creëren? Vaak moet je compromissen sluiten. KMS rekent hier voorgoed mee af. Het merk maakt het makkelijk om bewuste keuzes te maken én uitstekende resultaten te behalen: met zijn nieuwe en innovatieve CONSCIOUSSTYLE lijn. Dit assortiment met milde, essentiële haarverzorgingsproducten is ontworpen voor dagelijks gebruik en geformuleerd met een minimum aan ingrediënten, veelal van natuurlijke oorsprong, maar met een hoge prestatie en een minimale impact op de natuur. Ideaal voor normaal tot fijn haar en veilig voor gekleurd haar. CONSCIOUS STYLE werkt van START tot FINISH en biedt een gewichtloze hydratatie, verbetert de natuurlijke textuur, beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf* en creëert een pure, individuele stijl.

*Relevant voor Conditioner en Spray

CONSCIOUS STYLE gaat over minder gebruiken om meer te bereiken. De lijn bevat uitgebalanceerde formules die bestaan uit pure, eenvoudige en voornamelijk duurzame ingrediënten die zorgvuldig zijn gekozen om aan je haarstylingsverwachtingen te voldoen: tot 98% is van natuurlijke oorsprong en tot 97% is biologisch afbreekbaar. De lijn wordt ondersteund door de unieke TRIfinity-technologie van KMS, die werd ontwikkeld als aanvulling op START. STYLE. FINISH. in elke stijl die je creëert.

De CONSCIOUS STYLE-producten bevatten duurzaam gewonnen, zeer effectieve en zorgvuldig geselecteerde ECOCERT-extracten, waaronder:

Moringazaadolie – van de moringaboom, ook bekend als de wonderboom en de meest voedzame plant op aarde. Deze rijke, gladmakende olie zit boordevol natuurlijke antioxidanten die helpen om het haar te hydrateren en tegelijkertijd het haar en de hoofdhuid te beschermen tegen milieuverontreinigende stoffen.

Haverolie – bekend om zijn milde en verzachtende eigenschappen. Dit natuurlijke extract zit boordevol lipiden en vitaminen en helpt het natuurlijke evenwicht van de hoofdhuid te behouden door de lipiden te vervangen die bij dagelijkse activiteiten verloren gaan. De hoofdhuid en het haar worden gehydrateerd en de natuurlijke glans en elasticiteit worden hersteld.

CONSCIOUS STYLE houdt het zuiver, door geen gebruik te maken van sulfaten, siliconen, microplastics, minerale oliën, kleurstoffen/kunstmatige kleurstoffen en producten van dierlijke oorsprong. Alle geuren hebben een laag allergiepotentieel.

CONSCIOUS STYLE verpakkingen bevatten tot 53% recyclebaar PCR-materiaal (post consumer recycled, ofwel afkomstig van huishoudelijk afval). Zowel Everyday Shampoo als Conditioner zijn tot 100% recyclebaar. Extra pluspunt: door het verbruik van nieuw plastic te reduceren en het gebruikte plastic te recyclen, vermindert CONSCIOUS STYLE de CO2-uitstoot aanzienlijk.

DE LIJN

EVERYDAY SHAMPOO: deze milde shampoo voor dagelijks gebruik reinigt het haar op milde wijze en helpt de natuurlijke balans van de hoofdhuid te behouden. Tegelijkertijd biedt het een gewichtloze hydratatie om het haar een natuurlijk gevoel en gezonde glans te geven. Geformuleerd met KMS’s AHA Structure Complex. Dit verbetert niet alleen de interne haarstructuur met organische zuren, maar ook de externe structuur, waardoor het haar klaar is om een optimale stijl te creëren. Verdeel in vochtig haar, schuim het op en spoel het uit. Herhaal indien nodig.

EVERYDAY CONDITIONER: deze milde en voedende conditioner voor dagelijks gebruik ontwart het haar op milde wijze en behoudt de natuurlijke balans van het haar en de hoofdhuid. Tegelijkertijd verbetert het de handelbaarheid en elasticiteit. Geformuleerd met KMS’s AHA Structure Complex. Dit verbetert niet alleen de interne haarstructuur met organische zuren, maar ook de externe structuur, waardoor het haar klaar is voor een optimale styling. Het haar voelt zacht aan en krijgt een gezonde glans. Verdeel in vochtig haar, laat even inwerken en spoel zorgvuldig uit.

STYLING PUTTY: deze pasta/crème heeft een stevige consistentie die makkelijk zacht wordt in de hand voor een gelijkmatige, perfecte verdeling. Bevat een innovatieve mix van natuurlijk verkregen carnaubawas en een natuurlijk stylingpolymeer. Breng aan op handdoekdroog haar om hydratatie in te sluiten en tegelijkertijd controle, definitie, langdurige versteviging zonder stijfheid en een matte finish te geven. Voor alle haartypes en -lengtes.

MULT-BENEFIT SPRAY: deze hybride, flexibele styling/finishing spray bevat minimale ingrediënten, waaronder een innovatief polymeer dat een flexibel schild om het haar creëert dat in perfecte combinatie met een moisturizer de haarelasticiteit en handelbaarheid verbetert. Tijdens het föhnen en het gebruik van hittetools voegt het ook textuur en controle toe. Tegelijkertijd zorgt het flexibele, verzegelende polymeer voor een medium versteviging en vermindert het pluis, terwijl het een barrière vormt tegen milieuvervuiling. Spray op handdoekdroog haar voor het föhnen of op droog haar om te gebruiken met hittetools of om eerder gestyled haar te finishen.

#MYSTYLEMATTERS

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed