Moroccanoil introduceert All in One Leave-in Conditioner en Volumizing Mist

Moroccanoil introduceert All in One Leave-in Conditioner en Volumizing Mist

Moroccanoil, de pionier in haarverzorging op basis van arganolie, trapt het nieuwe jaar veelbelovend af met de aankondiging van twee nieuwe haarverzorgingsproducten. De All in One Leave-in Conditioner is een multitasking, lichtgewicht spray voor alle haartypes en ontwart en hydrateert direct, waardoor het haar tot 72 uur lang zacht en gevoed blijft. De Volumizing Mist is een luchtige spray die resulteert in 50% voller haar en een liftend effect dat tot 72 uur houdt, zonder een plakkerig gevoel.

Moroccanoil’s twee nieuwe haarverzorgingsproducten zijn logischerwijs beiden rijk aan arganolie. De All in One Leave-in Conditioner betreft een melkachtige formule en bevat, naast arganolie en aminozuren, natuurlijk verkregen superfoods. Deze vullen het haar aan, voorkomen vochtverlies en beschermen tegen (thermische) schade. De Volumizing Mist bevat naast arganolie, mineraalrijk Dode Zeezout en geeft daardoor volume, terwijl het haar vanaf de wortels tot aan de punten in beweging én goed in model blijft.

“Zowel volume, als innovatie en verzorging, zijn belangrijke speerpunten binnen ons merk”, aldus mede-oprichtster Moroccanoil Carmen Tal. “De All-in One Leave-in Conditioner is een product waar vanuit onze community van stylisten en klanten het meest om is gevraagd. We realiseren ons niet hoeveel schade er kan optreden als we ons haar ontwarren zonder een leave-in conditioner. Het zou een essentieel onderdeel van je dagelijkse routine moeten zijn, of je nu je haar die dag hebt gewassen of enkel voor een opfrisbeurt” Over de Volumizing Mist vertelt Artistic Director Moroccanoil Kevin Hudges: “Deze technologisch aangedreven spray is zo licht, hij versluiert subtiel over het haar voor een gelijkmatige verdeling. Ideaal voor mensen met fijn, halflang haar die op zoek zijn naar extra volume”.

Prijs en verkrijgbaarheid
All in One Leave-in Conditioner
50ml – €15,30
160ml – €34,90

Volumizing Mist
50ml – €15,30
160ml – €34,90

De All in One Leave-in Conditioner en de Volumizing Mist zijn vanaf 19 januari verkrijgbaar bij professionele salons, geselecteerde retailers en op www.moroccanoil.nl

Belangrijkste ingrediënten

All in One Leave-in Conditioner

1. Natuurlijk afgeleide suikers: fungeren als anti-uitdrogingsschild om de integriteit van de haarvezel te beschermen.
2. Pure aminozuren: keratine-alternatief op plantaardige basis verhoogt de haarsterkte, verbetert de elasticiteit en de doorkambaarheid.
3. Mix van Superfoods: voedingsrijke, natuurlijk verkregen ingredienten van zonnebloemolie, quinoa-extract en gerstextract zorgen voor uitstekende hydraterende en verzorgende eigenschappen.

Volumizing Mist

1. Dode Zeezout: bevat een verscheidenheid aan herstellende mineralen, zoals calcium, magnesium en kalium, voor een verbeterde textuur en volume.
2. Rijstaminozuren: helpen het haar te versterken en het volume te verbeteren.

Gebruiksaanwijzing

All in One Leave-in Conditioner
Spray door schoon handdoekdroog haar, kam het door en stijl zoals gewoonlijk. Dit product kan ook gebruikt worden om het haar tussen wasbeurten door op te frissen en te restylen.

Volumizing Mist
Spray door schoon, handdoekdroog haar van de wortels tot aan de punten. Gebruik, voor een onmiskenbare lift, de spray als basis product en combineer met andere producten uit de Moroccanoil Volume Collection. Fohn het haar voor de finishing touch.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed