Hair & make-up artist Juliette den Ouden komt naar The Hair X-perience 2023

Hair & make-up artist Juliette den Ouden komt naar The Hair X-perience 2023

GORINCHEM – Het kappersevent The Hair X-perience heeft de eerste programmaonderdelen en namen voor de komende editie op 11 en 12 juni 2023 bekend gemaakt. Onder meer de international hair & make-up artist en Global Advocate voor Authentic Beauty Concept Juliette den Ouden komt naar het event in Evenementenhal Gorinchem.

 Juliette den Ouden geeft op zondag 11 juni een masterclass binnen het Masterclass programma en een inspiratiesessie op Main Stage van The Hair X-perience. Aansluitend is er een Q&A. Later op de dag geeft ze nog een sessie in het Look & Learn Theater waarbij ze bezoekers een kijkje in haar leven geeft. De hair & make-up artist won onlangs de One Shot International Haircut of the Year-prijs met getextureerd haar. Ze is ook uitgeroepen tot ‘Kapper van het Jaar’. In de afgelopen jaren heeft ze nog veel meer prijzen en nominaties ontvangen in de haar- en schoonheidsindustrie.

“Wij zijn ontzettend blij dat we Juliette mogen toevoegen aan ons programma.”

”Ze heeft haar eigen JDO Academy, waar ze volledige studies op het gebied van make-up en hairstyling aanbiedt. Bij haar JDO Salon worden stylisten door haar opgeleid. Juliette heeft veel eigen technieken ontwikkeld die ze via haar Academy en met masterclasses met de wereld deelt. Dit jaar dus ook op The Hair X-perience”, zegt marketing event manager Kelly Marijnissen van The Hair X-perience.

Aankomende editie

Tijdens de aankomende editie van The Hair X-perience is er naast een goedgevulde beursvloer een omvangrijk programma met shows die in het teken staan van de nieuwste kapperstools, laatste haartrends en een modeshow op het gebied van werkkleding. Ook zijn er demonstraties en presentaties bij te wonen die op verschillende locaties tijdens het event worden aangeboden. Binnenkort onthult de organisatie nog meer namen die deel uitmaken van het programma.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor The Hair X-perience 2023 start op maandag 3 april. Vanaf dan zijn er een gelimiteerd aantal tickets te koop voor het voordeligste tarief van €10. The Hair X-perience is dit jaar op zondag 11 en maandag 12 juni 2023 van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie: www.hair-xperience.nl.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed