Hair- & Beautysalon Peachy opent haar deuren!

Hair- & Beautysalon Peachy opent haar deuren!

Vanaf 6 november ga je in Utrecht naar de kapper bij Peachy! (M/V/X & EN) ‘I’m feeling Peachy!’ staat voor ‘Ik voel me geweldig’.

“Het is namelijk mijn passie mensen te laten stralen” – aldus eigenaar Lotte Greeven.

Om je nog meer ‘Peachy’ te laten voelen wil Lotte graag uitbreiden met verschillende beauty professionals in de salon: “ik heb een tijdje gesproken met een tatoeëerder over het opzetten van een conceptstore waar je een tattoo kunt laten zetten en een nieuwe hippe haarkleur krijgt. Zo ga ik mijn salon uitbreiden met een nailartist, wenkbrauw-specialist, visagisten, haarstijlisten en misschien wel met kleurrijke haarstukken voor de drag scene en/of entertainment wereld”.

Na jaren ervaring opdoen in verschillende salons is Lotte de afgelopen twee jaar werkzaam geweest als Educator bij het – earth friendly – merk L’ANZA Benelux. Hierbij heeft zij kappers door heel Nederland getraind om de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom kleuren eigen te maken. Ze heeft zichzelf in deze tijd ontwikkelt tot Colorist, haar specialiteiten zijn highlighten en balayage “maar dan vooral blond!” Voegt ze er vrolijk aan toe.

 

 

 

Instagram: peachyutrecht
Facebook: Peachy Utrecht
Website & Afspraken: https://peachyutrecht.nl 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed