ghd lanceert chronos

ghd lanceert chronos

Ontdek het nieuwste gelanceerde product van ghd. De ghd chronos: voorzien van de nieuwste innovaties op het gebied van beauty-tech en de meest geavanceerde styler van ghd, dankzij de baanbrekende HD motion-responsive technologie voor ultieme prestaties en stylingsnelheid. Het resultaat is een 3x snellere styling* en tot 85% meer glans, 2x minder pluishaar en tot 3x meer bescherming tegen afbreken.*** De nieuwe chronos is vanaf 15 januari verkrijgbaar via De Bijenkorf.

Voorzien van de nieuwste innovaties op het gebied van beauty-tech en de meest geavanceerde styler van ghd

De baanbrekende HD motion-responsive technologie maakt gebruik van een intelligent algoritme dat de gebruikswijze van de tool identificeert, om de warmte- en vermogensafgifte te optimaliseren voor ultieme prestaties. Deze technologie herkent de stylingbewegingen van de gebruiker en reageert daarop door de juiste hoeveelheid stroom naar de platen te voeren om de optimale temperatuur van 185°C te handhaven voor een nieuw, hoger niveau van precisie. Een betere consistentie van de temperatuur zorgt voor superieure resultaten. Of je nu steilt of krult, snel of langzaam werkt, kleine of grote haarlokken neemt, met de ghd chronos creëer je high-definition styles met slechts één beweging.

Waarom vertrouwen in ghd chronos?

• HD motion-responsive technologie 2x meer responsief voor een ongeëvenaarde nauwkeurige warmte controle en 3x snellere styling**
• Nieuwste generatie keramisch verwarmingselement zorgt voor optimale warmteafgifte in de platen, voor HD stylingresultaten met één beweging die 24 uur aanhouden*
• Ultra glanzende zwevende platen voor een soepel glijdende styling in één beweging met tot 85% meer glans
• Herontworpen wishbone scharnier & gladde ronde kop voor ultieme professionele creativiteit, om in een handomdraai high definition krullen en waves te creëren
De krachten van ghd: Met ghd chronos is een krachtige godin gecreëerd, die de wereld voorziet van ultrasnelle styling. Charli Howard, de Britse voorstander van body positivity, model en allround godin, schittert als het wereldwijde haar en gezicht van ghd chronos. Charli is de ultieme belichaming van de kracht en mystieke allure van ghd chronos.

Jeroen Timmerman, CEO van ghd: ”Bij ghd is ons belangrijkste doel, het ontwikkelen van baanbrekende technologieën en het creëren van de best-in-class producten die voldoen aan de behoeften van consumenten en professionele stylisten. ghd chronos, onze nieuwste doorbraak in beauty-tech, is een memorabele lancering voor ghd, omdat het de bekroning is van meer dan 22 jaar ervaring in het begrijpen en beheersen van warmtestyling. De ghd chronos is de meest geavanceerde styler in het bekroonde portfolio van ghd. Dankzij de HD-technologie geeft de chronos de beste prestaties die we ooit van onze stylers hebben gezien. Een revolutie op het gebied van stylngtools.”

Dafydd Thomas, Global Director of Education: ”Dankzij de baanbrekende high-definition technologie kan ghd chronos de temperatuur van de stylerplaat feilloos controleren, waardoor de perfecte stylingtemperatuur van 185 graden continu behouden blijft. Ik kan niet wachten om iedereen de kracht van ultra-gedefinieerde, glanzende lokken en kaarsrechte lijnen te laten ontdekken met ghd chronos. De chronos heeft de lat in haarstyling nog hoger gelegd door de ongeëvenaarde en fantastische resultaten.”

Power couple: ultieme bescherming ongeacht je haartype

Style vol vertrouwen met warmte, zonder angst voor beschadiging, met de onlangs uitgebreide ghd bodyguard heat protection lijn, afgestemd op jouw haartype. Alle producten bieden een onzichtbare en lichtgewicht beschermingslaag tussen het haar en warmtestyling dankzij het ghd heat protection syteem. Vanaf nu ook geformuleerd voor gekleurd haar en fijn haar.

*t.o.v ghd original. Geeft bewezen meer glans t.o.v natuurlijk gedroogd haar.
**consumententest. Jan ‘21 86% van de 142 ondervraagden waren het er mee eens dat hun haarstijl 24 uur bleef zitten nadat het gestyled WAS.
***Technische test in een lab op pluishaar tov natuurlijk gedroogd haar

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed