Bied je klanten de mogelijkheid om thuis hun professionele kleuring op te frissen

Bied je klanten de mogelijkheid om thuis hun professionele kleuring op te frissen

Maak kennis met het Color Fresh Mask van Wella Professionals Haarmaskers voor een tijdelijke, veilige kleuring, om thuis je haarkleur te onderhouden of veranderen.

Maak indruk en houd je kleur altijd net zo fris als na een salonbezoek met het nieuwe Color Fresh Mask van Wella Professionals. Een unieke manier om een professionele salonervaring thuis voort te zetten met 12 kant-en-klare tijdelijke kleurmaskers. Samengesteld met zorgvuldig geselecteerde pigmenten voor professionele kleurresultaten. Of je nu je subtiele, natuurlijk uitziende kleur wilt opfrissen of wilt experimenteren met een opvallende, speelse fantasiekleur, Color Fresh Mask van Wella Professionals is een succesvolle combinatie van kleur+verzorging om

De succesvolle combinatie biedt:

  • Kleur – De iconische semi-permanente kleurpigmenten van Wella Professionals frissen de professionele salonkleuring zichtbaar op en zorgen voor meer glans, met een prachtige kleurgetrouwe vervaging*.
  • Verzorging – Door het verzorgende masker met plantaardige oliën** voelt het haar zacht en gezond aan en wordt haarbreuk tijdens het kammen verminderd***.

De collectie Color Fresh Masks is onderverdeeld in twee aparte lijnen. De eerste lijn bestaat uit 7 natuurlijk uitziende nuances om de salonkleur thuis op te frissen, voor een zichtbaar rijkere kleur en meer glans. je kleur thuis op te frissen of te veranderen.

De tweede lijn bestaat uit 5 levendige nuances, voor een opvallende kleurtransformatie die prachtig en kleurgetrouw vervaagt. De verpakking voor de nieuwe collectie is een exclusief ontwerp dat het unieke karakter van elke nuance benadrukt en de gebruiker uitnodigt tot zelfexpressie. Het creatieve ontwerp van de 12 Color Fresh Masks is ontwikkeld in samenwerking met kunstenaars, die het concept van de collectie en het nieuwe merkdoel van Wella Professionals, namelijk ‘Make Change’, tot leven brengen. Fotografe Elodie Farges leidde de fotoshoot voor de 7 natuurlijke nuances, met haar sublieme gebruik van natuurlijke elementen en vormen. De naam achter de 5 levendige nuances is Paul Fuentes, die bekend staat om zijn unieke avant-gardistische stijl. Van de meest verfijnde natuurtint tot de meest gedurfde speelse kleur, elke nuance is ontwikkeld om kleur op een inspirerende manier te tonen en haar unieke persoonlijkheid en stijl tot uitdrukking te brengen.

Color Fresh Mask is meer dan een verzorgend masker. Wella Professionals beantwoordt aan de vraag van iedereen die op zoek is naar een kleuring die het haar niet beschadigt en waar je niet lang aan vast zit. Wella Professionals biedt zowel stylisten als consumenten een kleuroplossing van professionele kwaliteit waarop ze kunnen vertrouwen. Color Fresh Mask garandeert een professioneel uitziende kleur, binnen 10 minuten.

Color Fresh Mask is verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2020 verkrijgbaar.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed