Geef je haar een boost met Kerabelle

Geef je haar een boost met Kerabelle

Tijdens stressvolle periodes, ziekte, zwangerschap en seizoenswisselingen hebben jouw haren heel wat te lijden. Ook een ongezonde leefstijl met ongezonde voeding komt het haar niet ten goede. Met Kerabelle brengt SIMM Pharma BV wederom een veelbelovend voedingssupplement op de markt. Eentje speciaal ontwikkeld voor je haar. Want mooi en vol haar wil toch iedereen!

Hoe fijn is het om je haar bij de kapper te laten verzorgen. Wassen, knippen en eventueel kleuren. Ook thuis ben je vaak met je haar bezig. Maar wist je dat je door föhnen, kammen en stijlen je haar ook kapot maakt? Je haren van binnenuit verzorgen is daarom een echte must. Ook als je een haartransplantatie hebt ondergaan, kun je de nieuwe, getransplanteerde haartjes helpen uitgroeien tot sterke haren.

Gezond haar begint bij de wortel

Kerabelle is een voedingssupplement voor mooi, dik en glanzend haar dat hoofdzakelijk uit oplosbaar keratine (Cynatine HNS) bestaat. Dit supplement stimuleert een gezonde en nieuwe haargroei en gaat haarverlies tegen. Naast natuurlijk keratine bevat Kerabelle ook biotine en zink. Deze stoffen voeden de haarwortel van binnenuit. Kerabelle ondersteunt zo de normale haargroei en het behoud van een gezonde en volle bos haar. Een regelrechte boost voor je haar dus!

Een bewezen formule

Per dag verliezen we zo’n 50 tot 100 haren. Oude haren maken plaats voor nieuwe, maar ook haarafbreuk door lichamelijke veranderingen en uiterlijke verzorging spelen hier een rol in. De gepatenteerde formule van Kerabelle helpt het haarvolume aanzienlijk te verbeteren. Mannen en vrouwen die Kerabelle gebruiken zijn razend enthousiast: 88% ervaart sterker haar en maar liefst 95% van de gebruikers ervaart dat het haar meer glanst.

Hoe te gebruiken?

Als je jouw haar die boost wilt geven, word er geadviseerd voor 90 dagen dagelijks 2 capsules Kerabelle te gebruiken. Dit omdat het haar langzaam groeit en het van binnenuit werkt. Kerabelle kan doorlopend worden gebruikt, maar is ook in te zetten als kuur van minimaal 3 maanden na een stressvolle periode, na haartransplantatie, zwangerschap, operatie of bij seizoenswisseling. Wil je uitsluitend meer glans, dan kun je na 30 dagen overgaan op 1 Kerabelle-capsule per dag.

Een doosje kost € 39,95 en bevat 60 capsules. Kerabelle is te koop via www.kerabelle.nl endiverse beauty- en kapsalons.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed