Close up | Nieuw van POP: Perfect Curls

Close up | Nieuw van POP: Perfect Curls

Maak kennis met de nieuwste producten van POP…POP PERFECT CURLS.
Deze lijn bestaat uit vier producten vrij van siliconen, parabenen, sulfaten, minerale oliën en uitdrogende alcohol én zijn allemaal CG-proof. Een shampoo, moisture balm, power en gel, speciaal ontwikkeld voor krullend haar.

Perfect Curls Shampoo

De Perfect Curls shampoo is een voedende shampoo verrijkt met Jojoba Olie en Aloë Vera om het haar op zachte wijze te reinigen. De shampoo beschermt de haarschubben, vermindert pluis, hydrateert en geeft het haar veerkracht en glans.

Perfect Curls Moisture Balm

De Perfect Curls Moisture Balm is een intensief verzorgende conditioner die het haar voedt en hydrateert. De Balm bevat Panthenol en Calendula Olie dat het haar zacht en glanzend maakt en zorgt voor extra voeding. Ideaal voor gekruld haar dat vocht tekort heeft.

Perfect Curls Gel

De Perfect Curls Gel is speciaal voor het stylen van gekruld haar. De Gel is proteïne-vrij, zorgt voor een pluisvrije krul en geeft een mooie glans en veerkracht. Het best geschikt voor krullen die vocht tekort komen.

Perfect Curls Power

De Perfect Curls Power is een versteviger in crème vorm op basis van proteïne voor het stylen van gekruld haar. De Power geeft een proteïne-boost, beschermt tegen schade door warmte en heeft een zeer stevige hold.

De CG proof producten van POP zijn herkenbaar aan het CG PROOF logo. Naast de Perfect Curls producten heeft POP meer producten die CG-proof zijn, namelijk: de Repair Mask, de Leave In spray, de Gel Strong en de Colour Masks.

Wat is de juiste Perfect Curls routine?

 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed