Winnaars bekend Nationale TrendVision Award 2020

Winnaars bekend Nationale TrendVision Award 2020

Zondag 17 januari 2021 zijn via een live uitzending de winnaars bekend gemaakt van de Nationale TrendVision Award 2020. Alle Wella Professionals Gold winnaars gaan automatisch naar het Destination Event van 15 tot 17 september op Gran Canaria. De Gold winnaars van de Editorial Look (Sebastian) en Men’s Hair (SEB MAN) krijgen nog een volgende juryronde. Mocht je de uitzending gemist hebben dan kun je deze bekijken via education.wella.com . Tevens is de speciale Look&Learn van Sonya Dove terug te zien.

HAARVISIEMARIA KARCHNAKOVA

JURY RAPPORT
Een duidelijke winnaar met de meest kenmerkende en opvallende look. Een sterk concept met vernieuwde elementen die het model in haar kracht zet. Een heel groot verschil in vergelijking met haar eerste inzending, de kleurtransformatie is episch, de conditie van het haar is premium en wordt
aangevuld door moderne eigenzinnige texturen. Dit is echt het werk van een Color Artist. Kleur is creatief gebruikt, ondersteund met een styling die deze kleur nodig heeft met een juiste keuze van model. Frisse modern aansprekende combinatie tussen kleur, model, vorm en totaal beeld. Je ziet veel kennis en ervaring terug in het eindresultaat.

CREATED WITH FEFELICIA KAPPEN (TopHair redactrice)

JURY RAPPORT
Deze inzending viel mij vanaf het begin af aan al op. De winnaar heeft zich tijdens guidance traject sterk ontwikkeld en de foto naar een hoger level getild. De kleur is sterk, creatief maar toch ingetogen, een gewaagde kleurencombinatie met diepte in het kleuren pallet, ondanks de sterke kleurkeuze is het een zacht resultaat. Heel mooi. De styling matched goed met de kleur, mooi gepolijst, veel glans en de kwaliteit van het haar ziet er heel goed uit.

IVONNE MARTENS HAAR & MAKE-UPIVONNE MARTENS OPDAM

JURY RAPPORT
Craft, Artistiek, Epic en een Iconisch beeld zijn de woorden die voorbij kwamen. Alles samen in een sterk beeld goed gevangen. Dit is pure Craft.
Het model, de kleur in combinatie met de toffe keuze van textuur, de geometrische vorm en de kleding maakt het in totaal een Iconisch beeld.
de verandering vanuit het eerste beeld naar deze is waanzinnig groot.
Durft de grenzen op te zoeken met een prikkelend beeld.

SALON BOSMANIRIS VAN WONDEREN

JURY RAPPORT
De foto straalt sereniteit uit met een verfrissend eindresultaat. Een duidelijke winnaar. Alles klopt en is mooi aan dit beeld. Het kleurenpallet wat de kenmerken van het model complimenteert, de kleurplaatsing en hoe glanzend het haar is. Mooi hoe je de kleur tot leven heb gebracht met beweging die een verdere dimensie aan de prachtige kleur creëert. Het ademt een premium merkgevoel uit. De eenvoud van het beeld is prachtig. Een mooi kleurspel die in balans, kleurrijk maar ook zacht is, loopt mooi in elkaar over, maar geeft ook een mooi expressief kleurverschil die vele styling variaties geeft. Een look met zeer hoge craftmanship. De foto straalt sereniteit uit met een verfrissend eindresultaat.

IXXI HAIRSTUDIOMAX VAN DELFT

JURY RAPPORT
Een prachtig en mooi clean beeld. Toffe techniek van krul en styling in combinatie met het model. Mooie texturen, vormen en fades. Alles is perfect gebalanceerd. De progressie vanuit het eerste beeld naar deze is Next Level. Zo’n mooi uitgevoerd simplistisch mooi en karakteristiek beeld. Een fantastisch model, vlekkeloos verloop, geweldige vorm. Ik hou van de zacht contrasterende variatie in kleur om de krullen te accentueren. Een prachtig en mooi clean beeld.

SALON BOSMANINGRID ROELEVELD

JURY RAPPORT
Een Editorial gevoel wat een verhaal vertelt. Dit kan je zo in een editorial magazine plaatsen. Fantastisch en cool beeld. Alle elementen versterken elkaar en daardoor voelt het beeld compleet. Styling vult het goed aan met een krachtige shot. Het haar ondersteunt de look maar overheerst niet. Een fantastische creatie met pakkend totaal beeld, perfecte balans tussen model, feeling en haar. Het voelt heel erg nu, heel erg Sebastian, maar zie ook een
eigen handtekening. Een Editorial gevoel wat een verhaal vertelt. Dit kan je zo in een editorial magazine plaatsen.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed