The BC Bonacure Story Continues as Four BRAND NEW Haircare Heroes Launch

The BC Bonacure Story Continues as Four BRAND NEW Haircare Heroes Launch

Schwarzkopf Professional’s toonaangevende haarverzorgingsmerk BC Bonacure lanceert vier trending haarverzorgings heroes, gemaakt met Skincare-geïnspireerde technologie. De nieuwe hero-producten spelen in op de behoeftes die aansluiten bij de nieuwste trends; glanzend en mooi verzorgd (gefohnd) haar waardoor kappers en klanten het geloof in zelfverzekerdheid kunnen behouden. #BELIEVEINCONFIDENCE.

Op skincare-geïnspireerde haarverzorging
Het inzicht dat vertrouwen de basis vormt voor elke relatie tussen kapper en klant heeft er toe geleid dat in 2018 het BC Bonacure assortiment opnieuw is gelanceerd om zo Schwarzkopf Professional’s beste op maat gemaakte haarverzorgingsservices te kunnen leveren. Dit werd mogelijk gemaakt dankzij de innovatieve Skincare-geïnspireerde technologie – uniek voor elke sub-lijn – en de plus Micellar-technologie in de shampoos.

In het zelfde jaar is ook de BC Bonacure salon exclusieve lijn gelanceerd, BC Fibre Clinix. De Triple Bonding en C21 Technology met BC Fibre Clinix, gecombineerd met een nieuwe lijn geconcentreerde boosters maakt het voor kappers mogelijk een gepersonaliseerde salon service te creëren voor hun klanten door Schwarzkopf Professional’s meest krachtige repair service tot nu toe!

Dit jaar zal BC Bonacure inspelen op de laatste trends met de nieuwe haarverzorgings heroes met innovatieve formules bestaand uit onderscheidende texturen en consistenties – verpakt in een prachtige, opvallende verpakking! Met één BC Bonacure hero die zich toelegt op elke haarverzorgingsbehoefte kunnen salonklanten thuis nog meer genieten van salondiensten en op maat gemaakte behandelingen met gepersonaliseerde productcombinaties.

New BC Bonacure Heroes
BC Bonacure’s probleemoplossende producten worden uitgebreid om vier gerichte haarverzorgings heroes te bieden:

1. BC Bonacure UV Filter Color Freeze Liquid Shine
– voor gekleurd en geblondeerd haard
Een gewichtsloos serum, geformuleerd met de kleurglans trend als uitgangspunt, dat de beheersbaarheid verbetert en de levendigheid verhoogt.

Voordelen:

• Geeft direct glans
• Verbetert de beheersbaarheid en helpt haarbreuk voorkomen
• Voedt en vermindert kroezen
• Beschermt tegen kleurvervaging, mechanische en föhn-schade

2. BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze Chocolate Micellar Shampoo
– voor gekleurd en natuurlijk bruin haar
Een zachte, gepigmenteerde shampoo die de bruine basis versterkt en verbetert; hiermee is het gepigmenteerde haarverzorgingsassortiment voor BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze compleet.

Voordelen:

• Reinigt met effectieve, maar toch zachte Micellar-technologie
• Verbetert visueel donderbruin haar
• Versterkt de haarstructuur
• Helpt de pH-waarden in evenwicht te brengen tot een optimale pH-waarde van 4,5

3. BC Bonacure Keratin Smooth Duo Layering
– Voor dik, stug en onhandelbaar haar
Een frizz-taming-duo, geformuleerd voor dikke en kroezige haartypen ontwikkeld met de gelaagdheidstrend in het achterhoofd (waar producten met verschillende voordelen gelaagd zijn in de juiste volgorde om diepe, intensieve zorg te bieden), voor blijvende zachtheid en verbeterde beheersbaarheid.

Voordelen:

• Verzacht het haaroppervlak en bestrijd kroezen tot wel 72 uur
• Verbetert de beheersbaarheid
• Beschermt tegen hittestyling (tot wel 210°C)
• Geeft een mooie glans

4. BC Bonacure Peptide Repair Rescue Blow Defense
–Voor beschadigd haar
Een rijke herstellende en versterkende crème, die voldoet aan de behoefte om medium tot ruw haar te repareren tijdens het föhnen, met extra bescherming en verbeterde hanteerbaarheid.

Voordelen:

• Strijkt het haar onmiddellijk glad en temt kroezen
• Herstelt en versterkt
• Beschermt tegen mechanische schade
• Sluit de haarschubben
• Geeft extra glans

Elke BC Bonacure hero past naadloos in hun respectieve assortiment, om mooi haar te leveren aan elke klant, in de salon en thuis.

Het BC Bonacure influencers team zal de lancering van de nieuwe haarverzorging heroes ondersteunen: ze laten zien hoe de producten echte haardilemma’s van vrouwen oplossen – maak kennis met de infleuncers en meer via www.believeinconfidence.com. Het volledige BC Bonacure assortiment kan worden verkend op de officiële Schwarzkopf Professional website: www.schwarzkopf-professional.nl, met essentiële trainingen voor de kapper over de nieuwste innovaties van Schwarzkopf Professional.

Vergeet niet @schwarzkopfpronl en de #BELIEVEINCONFIDENCE en #BCbonacure hashtags te volgen om op de hoogte te blijven over BC Bonacure.

De nieuwe BC Bonacure hero producten zijn beschikbaar vanaf Maart 2019.

www.schwarzkopf-professional.nl

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed