Kérastase introduceert Sydney Sweeney als Global Brand Ambassador

Kérastase introduceert Sydney Sweeney als Global Brand Ambassador

Sydney Sweeney, een internationaal icoon van moderne vrouwelijkheid, is vanaf vorige week vrijdag de Global Brand Ambassador voor het luxe haarverzorgingsmerk Kérastase. Ze is een vrouw die werkelijk alles kan! Met een universele aantrekkingskracht heeft Sydney de harten en verbeelding van zowel Gen Z als Millennials veroverd en belichaamt ze de Kérastase-vrouw met haar kracht om in alle aspecten van het leven te durven.

”Ik kan niet geloven dat ik vanaf vandaag onderdeel uitmaak van de Kérastase-familie als hun Global Brand Ambassador. Het is zo groot voor mij om samen te werken met zo’n iconisch merk. Voor mij gaat schoonheid over creatief zijn, mezelf zijn en sterk geloven in mijzelf en alles wat ik doe. Voor mij leggen alle Kérastase-campagnes altijd deze thema’s vast, en natuurlijk zijn ze altijd trés trés chic. Ik kijk ernaar uit om jullie te laten zien waar we aan gewerkt hebben”

– Sydney Sweeney

“Ik werd aangetrokken door Sydney’s warmte en uitstraling, zowel op als naast het scherm, voor mij is ze echt onbevreesd. Onbevreesd met haar haar, schoonheid en stijl, onbevreesd met de rollen die ze op zich neemt en onbevreesd om onverontschuldigd Syd te zijn met zoveel talenten en interesses. Ze spreekt haar community aan met passie, focus en een gevoel voor humor dat je het gevoel geeft dat je haar meteen kent. Dit is dé Kérastase-vrouw. Iemand die durft en iemand die haar eigen reis omarmt.”

– Rosa Carriço, Global Brand President Kérastase. ‘

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed