Salon Shah’s Colorhouse word al tien jaar op rij genomineerd voor de presitigieuze Coiffure Award 2024 – 32ste editie!

Salon Shah’s Colorhouse word al tien jaar op rij genomineerd voor de presitigieuze Coiffure Award 2024 – 32ste editie!

Shah’s colorhouse heeft 4 nominaties in de wacht gesleept voor de meest prestigieuze haarmode – fotografiewedstrijd voor creatieve kappers in Nederland. Door haarstylisten uit binnen- en buitenland omschreven als dé belangrijkste wedstrijd op hun vakgebied. Al eerder heeft Shah met zijn team gewerkt aan verschillende projecten waaronder, Holland’s Next Top Model 2017 in samenwerking met o.a. Namen zoals Kim Feenstra, Anna Nooshin. Fashion week Milaan/Amsterdam/Paris.

Naast de prachtige doelgroep van Shah’s colorhouse wordt de salon ook bezocht door BN’ers uit alle hoeken van Nederland. De nominatie alleen al is een prestatie op zich, de lat lag namelijk hoog deze editie bij de deelnemende haarstylisten.

In Londen vond de laatste ronde van de jurering plaats voor de Nederlandse verkiezing voor de Coiffure Award. De gala-uitreiking vindt zondag 12 mei plaats in Studio21 te Hilversum en wordt gepresenteerd door Nikkie de Jager @nikkietutorials.

Haarstylisten uit het hele land werd gevraagd een professionele fotoserie van 4 foto’s in te sturen waar het vakmanschap optimaal tot zijn recht zou komen. Een ware stormloop van zeer creatieve inzendingen was het gevolg, met shoots geschikt voor de meest toonaangevende internationale fashion magazines.

De beelden laten zien waar Shah Hosseinpour & Dils Özkardes goed in zijn. prachtige coupes, van inspiratie tot creatie.

Elk beeld verteld een verhaal van technische excellentie en artistieke flair, met als doel de toekomst van het kappersvak te vormen en wereldwijde inspiratie te bieden.

Over de Coiffure Award

De Coiffure Award is de belangrijkste onderscheiding binnen de Nederlandse Kappersbranche en wordt dit jaar voor de 32e keer georganiseerd door Schwarzkopf Professional, ondersteund door de ANKO en mediapartner Coiffure Media Group. Een nominatie voor een van de dertien categorieën is vergelijkbaar met de prestige van een Oscarnominatie; het geldt als internationaal keurmerk voor uitgesproken professioneel talent. Het winnen van een van de Coiffure Awards, uiteenlopend van Young Talent tot de ultieme Hairdresser of the Year-titel, is bepalend voor de carrière van de betreffende kapper en de reputatie van zijn of haar salon. Inzending bestaat uit een professionele fotoserie van haarmode waaruit een vakjury de finalisten selecteert. De tweede jurering ronde vindt plaats in Londen door een selectie Britse topkappers. Nadat de resultaten bij elkaar zijn opgeteld zijn alle nominaties en winnaars bekend. De winnaars van de Pers Award & Consumer Award worden door respectievelijk een persjury en het publiek gekozen. De Coiffure Award uitreiking is een groots glamour event en haar- trend spektakel waar jaarlijks circa 1000 Nederlandse kappers en celebrities uit de mode-, beauty-, media- en muziekindustrie bij aanwezig zijn. www.coiffureaward.nl

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed