Haarstylist Reggy uit Haarlem wint titel Commercial Female Hairdresser of the Year tijdens de Live Fashion Hair Awards op Tenerife

Haarstylist Reggy uit Haarlem wint titel Commercial Female Hairdresser of the Year tijdens de Live Fashion Hair Awards op Tenerife

Reggy, een gerenommeerde kapper uit Haarlem, heeft de prestigieuze titel van Commercial Female Hairdresser of the Year gewonnen tijdens de onlangs gehouden Live Fashion Hair Awards in Tenerife. Deze begeerde erkenning is een eerbetoon aan Reggy’s uitzonderlijke vaardigheden, creativiteit en toewijding in de kappersbranche.

Met de focus op commerciële haarstyling heeft Reggy zijn expertise voortdurend uitgebreid. Hij is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken in de industrie en weet deze kennis toe te passen om zijn klanten een onderscheidende look te geven. Zijn passie voor het creëren van unieke kapsels en het tevredenstellen van zijn klanten heeft hem naar de top van de internationale kapperswereld gebracht.

Met de dames collectie “Diversity – a female story” werd Reggy eerder al genomineerd voor een Nederlandse Coiffure Award en in America voor de Big Shot Award. Om nu met diezelfde collectie een 1e prijs binnen te halen, en ook nog eens internationaal is natuurlijk een droom die uitkomt.

Reggy’s overwinning als Commercial Female Hairdresser of the Year is niet alleen een persoonlijke triomf, maar ook een bron van trots voor Haarlem en Nederland als geheel. Zijn creatieve talent en toewijding zijn een inspiratie voor anderen in de kappersbranche en een bewijs van de mogelijkheden die voorhanden zijn met hard werken en passie voor het vak.

Reggy’s klanten zijn altijd onder de indruk van zijn vermogen om hun persoonlijke stijl te begrijpen en te vertalen naar een kapsel dat hen laat stralen. Zijn regelmatige deelname aan (inter-)nationale kapperswedstrijden heeft hem de gelegenheid geboden om zijn talent te tonen aan een wereldwijd publiek en heeft geleid tot deze uitzonderlijke erkenning.

Nu, met de titel van Commercial Female Hairdresser of the Year op zijn naam, zal Reggy blijven streven naar excellentie in zijn vak. Hij kijkt ernaar uit om zijn klanten te blijven inspireren en hen te voorzien van de nieuwste trends en technieken in haarstyling, zodat ze zich net zo speciaal voelen als ze eruitzien.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed