4 redenen waarom 2000+ kappers de RAVEG Hyperpower adviseren

4 redenen waarom 2000+ kappers de RAVEG Hyperpower adviseren

Ken je dat gevoel? Je wilt een Dyson, maar die is simpelweg te duur. Gelukkig is er nu de RAVEG Hyperpower, een föhn die drie keer zo goedkoop is en toch geweldige prestaties levert. Hier zijn vier redenen waarom meer dan 2000 kappers deze föhn aanbevelen aan hun klanten.

  1. Voorkomt pluizig haar: De RAVEG Hyperpower is uitgerust met geavanceerde ionentechnologie die pluis vermindert en zorgt voor glad, glanzend Dit maakt het stylen sneller en efficiënter.
  2. Glanzend haar: Dankzij het unieke waterbalanssysteem behoudt het haar zijn natuurlijke vochtgehalte. Hierdoor blijft het haar gezond en gehydrateerd, zelfs bij dagelijks gebruik van de föhn.
  3. Langdurig gezond haar: Met de RAVEG Hyperpower kies je voor langdurig gezond De combinatie van ionentechnologie en het waterbalanssysteem zorgt ervoor dat het haar beschermd blijft tegen hittebeschadiging.
  4. Lange levensduur: De RAVEG Hyperpower heeft zich in salons bewezen met zijn duurzaamheid. Veel kappers hebben aangegeven dat deze föhn jarenlang meegaat zonder verlies van prestaties.

Kortom, de RAVEG Hyperpower biedt professionele kwaliteit tegen een betaalbare prijs, waardoor kappers deze föhn aanbevelen aan hun klanten.

Shop de RAVEG Hyperpower hier: https://raveghairstyling.com/products/raveg-hyperpower®-angor-grey-haardroger

Rene Janssen:

Onlangs heb ik de RAVEG föhn uitgeprobeerd in mijn kapperszaak en ik ben onder de indruk! Hij is superlicht, waardoor ik langere tijd kan föhnen zonder vermoeide armen. De föhn is krachtig, wordt snel warm en de lange kabel biedt veel bewegingsvrijheid.

Kortom, een geweldige föhn voor professioneel gebruik die ik iedereen kan aanraden!

De krullenspecialist Amsterdam:

Super mooi design, lichtgewicht en geen pluis meer, Dyson who? Raveg it is!

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed