NEW Perspective collection van Team Twins

NEW Perspective collection van Team Twins

Een nieuw dag, een nieuw seizoen, een nieuw tijdperk!

De creativiteit van Team Twins was ook tijdens die vreemde lockdown-maanden met lege salons en kappersstoelen niet te stoppen.

Met heel veel trots presenteren we het resultaat daarvan: de spiksplinternieuwe Perspective Collection!

We zien deze collectie als het begin van een nieuw seizoen, maar ook van een nieuw tijdperk waarin we alles vanuit nieuwe/andere perspectieven bekijken en beleven. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het afgelopen jaar en die bijbehorende lockdowns.

Het werd opnieuw een perfecte samenwerking met ons fotoshoot dreamteam: fotograaf Petra Holland, Darien Touma voor de visagie en de unieke styling van Annet Veerbeek. We stapten ook nu weer out of the box, daar zetten we de 80s, 90s en 00s in een nieuw perspectief. Het leverde een spannende combinatie op van die gekke, geweldige, inspirerende, kleurrijke en glamoureuze decennia.

Een vleugje pastel, rauwe randjes, grove texturen en lijnen, uitbundige kleuren. Alles om je eigen identiteit te creëren. Fris, vrouwelijk, eigenzinnig en chic.

De haarstijlen zijn ook gebaseerd op de krachtige esthetiek van onder anderen de eerder genoemde 80s. Lengtes die variëren en direct volume opleveren. Ons motto in deze: more is more!

Een nieuw tijdperk is het ultieme excuus voor een subtiele of minder subtiele kleurverandering. Laat je daarom inspireren door deze Perspective Collection!

Onze succestips:

Geef je haar een volume boost met producten als sea salt spray en mousse.

Gebruik haarvriendelijke tape extentions van HairTalk voor lengte, volume en een perfecte uitstraling.

Credits:

Haar: Team Twins Hair & Beauty @teamtwinsNL
Foto’s: Petra Holland @petrahollandfotografie
Make-up: Darien Touma @darien_touma_makeup_artist
Styling: Annet Veerbeek @ annetveerbeekstyling

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed