5 VEELBELOVENDE HAIR TALENTS DOOR NAAR DE TWEEDE RONDE 

 5 VEELBELOVENDE HAIR TALENTS DOOR NAAR DE TWEEDE RONDE 

Het was lastig kiezen, voor de organisatie van de Hair Talent competitie. Maar uit de vele inspirerende video’s die werden ingezonden, selecteerde zij uiteindelijk vijf veelbelovende kandidaten. Zij mogen op 28 februari 2022 hun skills laten zien in een korte live presentatie voor een professionele vakjury. Voor wie daar goed doorheen komt, ligt de weg open naar een plek op het podium van de Haarmodelijn: het grootste vaktechnische kappersevent in de Benelux! 

Hair Talent is dé nieuwe competitie in kappersland en het ideale duwtje in de rug voor creatieve hair stylisten die hun ambities als podiumkapper of educator willen waarmaken. Diverse gedreven talenten gaven eind vorig jaar gehoor aan de oproep om zichzelf via een video voor te stellen en een techniek uit te leggen op een oefenkop. Uit alle inzendingen koos de organisatie van Hair Talent vijf kandidaten in wie zij de meeste potentie zien. Dat zijn geworden: Ilse Wagtmans uit Roosendaal, Jinke Heslinga uit Pingjum, Paulien Huijskens uit Goes, Sharon Westerbeek uit Steenwijk en Tamara Harnick uit Vrouwenpolder. 

Live presentatie 

Op 28 februari a.s. krijgen zij de kans om live te laten zien wat ze waard zijn. Zij staan dan tegenover een professionele vakjury met onder meer celebrity stylist Mari van de Ven, Vincent Beeckhuijzen van Pivot Point en Coos Tieleman, mede-organisator van de Haarmodelijn. Alle kandidaten die goed door deze screening komen, krijgen een professioneel coachingstraject aangeboden van on der andere Pivot Point. Daarna maken zij kans om betrokken te worden bij de Haarmodelijn: dé springplank naar een carrière in the spotlights! 

Hair Talent wordt mogelijk gemaakt door de producenten van de Haarmodelijn Jochem Otto/Coos Tieleman, Pivot Point Benelux en Pivot Point International, en Ministry of Beauty. 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed