Online Award Uitreiking De Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon

Online Award Uitreiking De Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon

De Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon bestaat al sinds 2012. Maar zo’n bijzondere editie als in 2020 heeft er door toedoen van de coronaperikelen nog niet eerder plaatsgevonden. Maar het heeft ook veel moois opgeleverd. We vroegen Wilfred Romijn van Vote Company hoe deze editie tot nu toe is verlopen, hoe de kappers er mee zijn om gegaan, waar we de kansen voor hen liggen  en wat we nog kunnen verwachten.

“De communicatie voor de verkiezing was voorzien om net als de voorgaande jaren te starten in maart. De kappers waren nog open maar Corona was al in het land. Na iedere editie van de verkiezing doen we een enquete onder de kappers over wat er beter kan en wat er behouden moet blijven. Door de bijzondere situatie hebben we nu ook, voor het bekend maken van de nominaties, een groot aantal kappers geraadpleegd hoe zij er in stonden. Het merendeel gaf aan te verwachten dicht te moeten maar wel zichtbaar te willen blijven. De verkiezing kon daar volgens hen een belangrijke rol bij gaan spelen. Op basis van die feedback van de kappers hebben we besloten om de verkiezing door te laten gaan. Inmiddels werd wel duidelijk dat The Hair X-perience, waar de award uitreiking plaats zou vinden plaats niet op de oorspronkelijke datum georganiseerd kon worden.

Kim Kotter presenteert, Wolfgang Peppmeier is vakjury side-kick!

We zenden 29 juni live uit vanuit het Haibu/Kapperskorting.com Experience Centre in Amersfoort. Kim Kötter presenteert de uitreiking. Ze krijgt daarbij hulp van Vakjury-sidekicks Roza Awetisian en Wolfgang Peppmeier. We hebben voor die uitzending 1 van de beste regisseurs en cameramensen van Nederland aan boord. Tijdens de uitzending worden ook de gemeentewinnaars bekend gemaakt. Hoe we dat gaan doen zonder dat het een lange opsomming wordt blijft nog even geheim maar het wordt spannend en de moeite waard om te gaan kijken! 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed