Nieuwe eigenaresse aan het roer bij XoXo marketing

Nieuwe eigenaresse aan het roer bij XoXo marketing

Arnhem, 13 januari 2023 – Het jaar 2023 start goed voor XoXo Marketing met een kersverse eigenaresse aan het roer. Carla Scheurwater neemt het stokje over van Manuela Warnar en gaat XoXo Marketing naar een nieuw level brengen. Met een marketingachtergrond en een afgeronde opleiding tot schoonheidsspecialiste is zij de perfecte opvolger!

XoXo Marketing versie 2.0

Per 1 januari 2023 is Carla Scheurwater de nieuwe eigenaresse van XoXo Marketing. Manuela Warnar, de oprichtster en vorige eigenaresse, vertelt enthousiast: “Ik ben zo blij dat ik zo’n goede opvolger heb kunnen vinden. Bij Carla zie ik het vuurtje branden dat ik zelf ook had toen ik begon met XoXo Marketing. Inmiddels is bij mij het vuurtje gedoofd en verdient de branche een vernieuwde energie. Carla is de perfecte opvolger met een achtergrond in marketing en een afgeronde opleiding tot schoonheidsspecialiste. Zij weet nog beter dan ik de taal van de schoonheidsspecialisten en dit kan zij perfect inzetten voor de marketingdiensten van XoXo Marketing.”

Wie is Carla Scheurwater?

Mocht je Carla Scheurwater nog niet kennen, dan is dat nog niet zo gek. Na jaren actief te zijn geweest in diverse functies bij verschillende bedrijven, waarvan de laatste bij A.S. Watson (ook wel bekend van de merken ICI Paris, Pour Vous, Kruidvat en Trekpleister), stapt zij nu in de rol van ondernemer. Een hele nieuwe rol om te ontdekken, maar gelukkig kent ze de beautybranche en het marketingveld als geen ander. De passie voor beauty begon al vroeg. Na schooltijd kroop Scheurwater vol enthousiasme achter de computer om Youtube tutorials te kijken over huidverzorging en make-up. Haar droom was altijd al om de opleiding tot schoonheidsspecialiste te volgen en die heeft zij in 2022 afgerond. Het feit dat de beautybranche zo ontzettend breed is en dat er continu trends spelen, maakt het voor Scheurwater de ideale branche om in te werken.

 

Geïnteresseerd in een kennismaking met Carla Scheurwater? Kijk voor meer informatie
op www.xoxomarketing.nl of volg de social media kanalen van XoXo Marketing.

Over XoXo Marketing

In juni 2018 werd XoXo Marketing opgericht door Manuela Warnar. XoXo Marketing is
dé marketingexpert voor de beauty branche. Klanten van XoXo Marketing zijn
groothandels, distributeurs of merken in de beauty branche of eigenaren van salons.

XoXo Marketing helpt bij een 360 graden marketingstrategie én uitvoering om
lievelingsklanten aan te trekken.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed