Nieuwe columniste: Brenda van Walsum

Nieuwe columniste: Brenda van Walsum

Yes, vanaf nu vind je elke maand een online column van mij op Tophair.nl! Mijn naam is Brenda en ik ben werkzaam bij Haarsalon Bij Onz in Den Haag. Inmiddels zit ik zo’n 20 jaar in het kappersvak. Ik heb mezelf binnen mijn vak ontwikkeld tot balayage/blond, master color specialist.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in het kappersvak volg ik met enige regelmaat cursussen en trainingen. Ik ben naar de beste color specialisten geweest zoals:

  • Bixie colour (Australië)
  • Masters of Balayage (Californië)
  • Addictedtobalayage (Stuttgart)
  • Alenmujagic (Italië)
  • Mounir (Libanon)

In deze trainingen heb ik verschillende technieken geleerd zoals:
Dimensionaal Balayage, Freehand Balayage, Foilyage, Shadow root, Babylights, Highlights/lowlights, Backcombing balayage, Zone tone, Lived in blond, Ombre Hair, Sombre Hair.

Als je lang in het vak zit en je bent creatief, kun je je eigen style creëren. Op mijn Instagram kun je zien dat elke klant een andere kleuring heeft. Ik kijk wat de mogelijkheden zijn voor de klant omdat iedereen met een andere ondergrond-dikte-lengte haar komt. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en een mooie kleuring te maken.

Vanaf nu vind je elke maand mijn column hier op Tophair.nl over mijn vakgebied met als doel om andere kappers te inspireren. Ik zal gaan schrijven over technieken, producten en over mijn ervaringen in de salon.

Liefs,
Brenda

Brenda van Walsum

Brenda van Walsum is Master Color Specialist en zit inmiddels alweer 20 jaar in het kappersvak. Via haar Instagramaccount deelt ze de mooiste creaties.

Meer weten? Check @brenda_haarstyliste

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed