Hizi Hair Haarlem salon van het jaar

Hizi Hair Haarlem salon van het jaar

Hizi Hair Haarlem is op dinsdag 22 januari uitgeroepen tot ‘Beste Hizi Hair Salon 2018’. De kappersketen verkiest jaarlijks de beste salon, als aanmoediging om continu de beste kwaliteit en service te leveren. Bij het selecteren van de winnaar is gekeken naar onder andere klanttevredenheid, omzet(stijging), ontwikkeling en betrokkenheid van de franchisenemer bij de organisatie. De salon, gelegen aan de Generaal Cronjéstraat, won de prijs vanwege een uitstekende prestatie op alle onderdelen.

De feestelijke bekendmaking vond plaats in aanwezigheid van de top vijf salons en alle franchisenemers. Monique van Gent is salonmanager van Hizi Hair Haarlem. Samen met het team van 24 kappers is zij ontzettend trots op het winnen van de titel. “Ons team ontwikkelt zich voortdurend door onder andere frequent trainingen te volgen. Daarnaast doen wij onze uiterste best om de klant het warme-bad-gevoel te geven en van persoonlijk advies te voorzien”, aldus Monique – tevens franchisenemer van Hizi Hair Hoofddorp Centrum, Hoofddorp Floriance en Amsterdam Buikslotermeer.

Over Hizi Hair

Hizi Hair is een kappersketen met ruim 60 kapsalons in Nederland. De ambitie is duidelijk: mensen mooier maken, letterlijk en figuurlijk. Hizi Hair staat voor persoonlijke aandacht voor een eerlijke prijs, met of zonder afspraak. De haarstylisten en kleurexperts hebben een grote passie voor het vak en zijn op de hoogte van de laatste trends, technieken en behandelingen.

www.hizihair.nl

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed