Uitreiking Salon Consumer Award

Uitreiking Salon Consumer Award

De beste salons van Nederland zijn bekend gemaakt via de Salon Consumer Award. Een initiatief van Bjootify.com en BarberBooking.com. Meer dan 45.000 reviews in het jaar 2022 hebben bepaald welke salons tot de top 48 van beste salons van Nederland behoren.

 

De allerbeste salon van Nederland volgens consumenten met een 5 sterren rating uit 5 is Kelly’s in Utrecht. De runner-up is Kapperij Fixie in Uden en de nummer 3 is Haar & Baard in Numansdorp.

 

Beide platformen zijn reviewplatformen. Het is mogelijk om hier een afspraak te zoeken in de beautysector en direct te boeken. Dus een kapsalon, schoonheidssalon, pedicure, manicure en meer

 

De winnaars worden bepaald op basis van het aantal gegeven reviews en de hoogte van de reviewrating. Deze reviews zijn 100% betrouwbaar zegt CEO van Bjootify.com Lidwien: ‘Wij noemen ze ook wel true-views, omdat alleen klanten die daadwerkelijk in de salon zijn geweest een review achter kunnen laten’. Zo voorkomen beide platformen valse beoordelingen van de salons. En daarmee geeft het platform een juiste afspiegeling weer van consumentenbeoordelingen.

 

Ben je een salon en wil je volgend jaar ook meedoen aan de Salon Consumer Award? Bekijk hier de top 48 winnaars én meer informatie via www.SalonConsumerAward.nl.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed