Nagels lakken = Nagels behandelen

Nagels lakken = Nagels behandelen

Rood blijft een modekleur, zeker op de nagels. Met rode lak zien ze er nu eenmaal mooier en verzorgder uit – zeker als je daaronder een verkleurde, ongezonde nagel verbergt. Een op de acht Nederlanders heeft wel eens last van een kalknagel en met 80% grijpt het overgrote deel van de vrouwen dan naar nagellak. Ziet er goed uit, is geen goed idee. Nagels afgedekt met een laagje lak kunnen niet ademen, waardoor de infectie alleen maar erger wordt. Gelukkig is er Nailner Active Cover, de kalknagelbehandeling en ademende nagellak in één. Met één laklaagje per dag heb je meteen weer mooie nagels, zonder dat iemand ziet dat je met een behandeling bezig bent. Begint het voorjaar eerder dan verwacht, dan kun je dus prima je open schoenen aan. Met Nailner Active Cover is nagels lakken, nagels behandelen.

Effectieve behandeling in Coral Red
Iedereen kan een kalknagel krijgen. Het begint met een klein plekje, maar een paar weken later is het een witte, kalkachtige vlek. Niet mooi en vaak ook pijnlijk. Als je er met gewone nagellak overheen gaat, sluit je de nagel af en dan gaat het broeien – en dat vindt de schimmel heerlijk. Omdat Nailner begrijpt dat niemand graag een kalknagel laat zien, is er Active Cover. Deze effectieve kalknagelbehandeling ziet eruit als nagellak en is behalve in Natural Nude nu ook verkrijgbaar in Coral Red. Om je look compleet te maken lak je je gezonde nagels met de gratis bijgeleverde ademende nagellak in dezelfde kleur. Gebruiksters zijn enthousiast: maar liefst 96% raadt Nailner Active Cover aan.

Innovatieve formule
Laklaagje erop, maar wat gebeurt er dan? Nailner heeft een innovatieve formule die diep in de nagel werkt om de kern van het probleem aan te pakken. Het gepatenteerde transportsysteem brengt de actieve ingrediënten naar het binnenste van de nagel, waar ze de pH-waarde verlagen. Schimmels kunnen hier niet tegen en sterven daardoor af. De behandeling is 24 uur werkzaam, daarna kun je deze er gemakkelijk afpellen en een nieuw laagje aanbrengen. Het is niet nodig om de nagel eerst te vijlen. Behalve het aanpakken van de infectie beschermt Nailner Active Cover ook meteen tegen een eventuele nieuwe besmetting. De ademende lak op je gezonde nagels kun je gewoon laten zitten, dus je bent lekker snel klaar. Als de geïnfecteerde nagel helemaal is uitgegroeid kun je met de behandeling stoppen – hoelang dat duurt hangt af van hoe snel je nagels groeien. 

Prijs & verkrijgbaarheid
Nailner Active Cover is een medisch hulpmiddel en verkrijgbaar bij drogisterij of online via www.nailner.nl en in verschillende webwinkels in de kleur Natural Nude. Vanaf begin april wordt de nieuwe kleur Coral Red aan het assortiment toegevoegd. Een setje bestaande uit een 30ml flesje Nailner Active Cover en een 8ml flesje Nailner ademende nagellak in dezelfde kleur kost €29,95 en is voldoende voor 540 behandelingen. Het aantal behandelingen is per persoon verschillend en ook afhankelijk van welke nagel.

Zie voor meer informatie en verkooppunten ook www.nailner.nl

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed