KILIAN PARIS breidt Liquor-collectie uit met twee nieuwe geuren Apple Brandy on the Rocks en L’Heure Verte

KILIAN PARIS breidt Liquor-collectie uit met twee nieuwe geuren Apple Brandy on the Rocks en L’Heure Verte
Geïnspireerd doorde steden New York en Parijs, zijn de twee nieuwe geuren van KILIAN PARIS: Apple Brandy on the Rocks en L’Heure Verte de soundtrack voor de bevrijding van het nachtleven. Apple Brandy on the Rocks, met zijn kenmerkende ‘on the rocks’, is geïnspireerd op deze volledig Amerikaanse likeur op basis van appel in zijn chicste, coolste incarnatie, terwijl L’Heure Verte een hymne is voor absint, een legendarische Parijse likeur . Het duo sluit zich aan bij The Liquors olfactive family, een reeks geuren die doet denken aan het erfgoed van oprichter Kilian Hennessy als erfgenaam van de legendarische cognacfamilie in Frankrijk.
Elke parfumflacon is onmiddellijk herkenbaar en voelt aan als een verzwaarde klassieke tuimelaar, gegraveerd met een abstract ‘K’-motief om het licht vanuit alle hoeken te reflecteren. Appelbrandewijn op de rotsen Apple Brandy werd acht jaar geleden voor het eerst bedacht met parfumeur Sidonie Lancesseur voor de opening van het vlaggenschip van KILIAN PARIS in New York. De geur keert terug, met de originele kern van appelbrandewijn, maar deze keer met een extra oppepper – het kenmerkende ‘on the rocks’ van KILIAN PARIS vermengd met de opening voor een ijskoude likeurachtige verrukking die een uniek KILIAN PARIS-karakter uitdrukt. Een mix van bergamot, ananas en kardemon, het akkoord koelt het origineel af en voegt opwinding en moderniteit toe.

Deze frisse opening van Apple Brandy on the Rocks ontvouwt zich in de kernpersoonlijkheid van het parfum: een onderscheidend appelbrandewijnakkoord, waarin een frisse fruitige melange harmonieert met brandewijn, opnieuw gecreëerd met tonen van rum voor het likeuraspect, mos en vanille. Op een kernstructuur van cederhout en ambroxan draagt ​​de geur verfijning tot in de nacht.

Apple Brandy on the Rocks legt de constante reïncarnatie en onbetwistbare elegantie van de ‘Big Apple’ vast, vooral die van zijn legendarische nachtleven.

L’Heure Verte
L’Heure Verte weerspiegelt unieke Parijse inducties en illusies, wilde nachten en genoegens. Gebouwd op patchouli, zetten de openingstonen op basis van absint-essentie de toon.

L’Heure Verte is vernoemd naar het traditionele Franse equivalent van ‘Happy Hour’, dat vroege avondvenster toen absint op suiker in een glas werd geserveerd en met een lepel werd rondgedraaid in een langzaam ritueel. De vloeistof wordt pastelgroen; deze tint komt terug in L’Heure Verte’s eigen parfumelixer, een volledig natuurlijk afgeleide kleur: teder als een Parijse waas, of een schilderij van Van Gogh dat tot leven komt.

Absint essence opent L’Heure Verte met een instant hoofddraai in een nostalgisch hart van viooltjesblad en zoethoutwortelabsolue. De dry-down articuleert een uniek en nauwkeurig gekozen facet van patchouli dat overal resoneert en zich vermengt met een trio van aardse houtsoorten samen met vetiver en sandelhout. L’Heure Verte, een eerste samenwerking tussen oprichter Kilian Hennessy en de Franse parfumeur Mathieu Nardin, drukt Parijs op zijn best uit – toegeeflijk en levensveranderend in zijn luxe en prachtige illusies.

Elke stad heeft zijn hoogtepunten. New York en Parijs, gevierd in Apple Brandy on the Rocks en L’Heure Verte, zijn altijd klaargemaakte stedelijke iconen, en wanneer de avond valt, zullen deze drankjes zeker op het feest worden geserveerd.

Prijs en beschikbaarheid
De nieuwe Likeuren zijn vanaf vandaag (6 september) verkrijgbaar bij Parfuma, Skins Cosmetics en de Bijenkorf.

Apple Brandy on the Rocks, 50ml   € 180,-
L’Heure Verte, 50ml                          € 180,-

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed