Louise Vlaar wint Big Shot Hair Award

Louise Vlaar wint Big Shot Hair Award

Dit jaar hebben opnieuw talrijke Nederlandse kappers de eer gehad om genomineerd te worden voor de Big Shot Hair Award, de meest prestigieuze internationale haarcompetitie georganiseerd door het Amerikaanse Behind the Chair. Onder hen bevond zich Louise Vlaar, die onlangs de titel van Men’s Shot International in de wacht sleepte dankzij een opname uit haar bekroonde Coiffure Award-collectie.

Louise Vlaar, werkzaam bij Pro-Solo, was door haar drukke schema niet in staat om persoonlijk naar de Verenigde Staten af te reizen om de prijs in ontvangst te nemen. Haar plan was om de wedstrijd online en via sociale media te volgen. “Ondanks het aanzienlijke tijdsverschil was ik vastbesloten om getuige te zijn van het verloop van de prijsuitreiking”, deelde Louise mee. “Ik heb serieus geprobeerd om wakker te blijven, maar het was me niet gegund. Halverwege de nacht ben ik in slaap gevallen.”

De volgende ochtend werd ze door haar vriend gewekt. “Hij vertelde me dat ik had gewonnen. De nominatie op zichzelf was al een enorme eer, en ik wist dat ik bij de top 25 zat. Maar de hoofdprijs kwam toch vrij onverwacht voor me. Ik ben er echt opgetogen over.”

De afgelopen week is een ware achtbaanrit geweest voor Louise. “Ik ben geïnterviewd door verschillende kranten en heb de kans gehad om op de radio te spreken; het is werkelijk een buitengewone ervaring geweest. De overweldigende hoeveelheid positieve reacties die ik ontvang, vervult me met vreugde. Ik geniet er echt met volle teugen van”, aldus Louise Vlaar.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed