Barber College lanceert in 2023 de opleiding Advance Gentlemen Haircut, speciaal voor kappers in 6 weken

Barber College lanceert in 2023 de opleiding Advance Gentlemen Haircut, speciaal voor kappers in 6 weken

Barber College is met 16 trainingslocaties in Nederland & België dé heren-vak opleider in beide landen. Al ruim 10 jaar organiseren zij workshops en salontrainingen. Speciaal voor kappers hebben zij nu een programma ontwikkeld waarbij alle herensnitten aan bod komen. 

“Afgelopen jaar hebben wij het programma Advance Allround Herenkapper in 10 weken met succes gelanceerd. In het nieuwe jaar starten wij dit programma weer op met nieuwe groepen op onze trainingslocaties. Voor kappers die de onderdelen baarden scheren en trimmen minder toepasbaar vinden in hun salon hebben wij een aangepast programma ontwikkeld. Een 6-weekse opleiding volledig gefocust op het hoofdhaar van de man met in de laatste week aandacht voor de baard en hoe deze goed aan te laten sluiten op het kapsel. Met de Advance Gentlemen Haircut bieden wij een programma aan dat perfect aansluit op de behoefte van vele kappers” Johan Denekamp, founder Barber College

Het programma biedt een breed scala aan knip- en tondeusetechnieken. Een exclusief programma voor maximaal 4-6 cursisten. Een hele kleine groep, dus veel persoonlijke aandacht. Ideaal voor kappers die hun vaardigheden en technieken willen ontwikkelen en hun herenvak skills willen verbeteren. Iedere week wordt er een techniek uitgelegd en laten onze trainers zien hoe je deze uitvoert. Ook ga je zelf aan de slag met een meegebracht model en ontvang je een duidelijke step-by-step uitleg. Een echte hands-on training in de leervorm van Look, Learn & Do. De trainingen worden gegeven op 16 verschillende locaties door top barbers die nationaal en internationaal gewerkt hebben. 

Leer alles over de basis, faden en modern barbering

  1. Classic Side Part
  2. Layered Fade
  3. Skin Fade
  4. Crop Cut
  5. Pompadour or Flattop
  6. Haircut & Beard

De locaties waar kappers zich voor in kunnen schrijven zijn:  Amsterdam (NL) – Antwerpen (BE) – Breda (NL) – Coevorden (NL) – Ede (NL) – Eindhoven (NL) – Groningen (NL) – Hasselt (BE) – Kortrijk (BE) – Leeuwarden (NL) – Lelystad (NL) – Maastricht (NL) – Nijmegen (NL) – Utrecht (NL) – Rotterdam (NL) – Tilburg (NL)

Deze intensieve allround 6-weekse is speciaal voor kappers die zich willen onderscheiden van de rest en intensief getraind willen worden. Een barbieropleiding speciaal voor kappers! Bij volledige afronding van het programma ontvang je een mooi certificaat! 

Het programma zal aanvangen in februari ’23 en april ’23.

Meer info: Kapper cursus heren? Volg de Advance Gentlemen Haircut 6weken (barbercollege.nl)

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed