Close-up | L’Oréal Professionnel lanceert SteamPod 4 Moon Capsule

Close-up | L’Oréal Professionnel lanceert SteamPod 4 Moon Capsule

Amsterdam, 31 oktober 2023 – L’Oréal Professionnel lanceert een nieuwe zeer gelimiteerde editie voor SteamPod 4: SteamPod 4 Moon Capsule, geïnspireerd door de ruimte. De nieuwe SteamPod is verkrijgbaar voor €410,- vanaf november via Douglas, MOMA Beauty Plaza, Haarshop en SalonTopper.

SteamPod 4 is een van de meest hoogwaardige stylers tot nu toe. Het combineert unieke stoomtechnologie om onbeperkte kapsels te creëren voor het steilen, golven of krullen van alle haartypes tot 3 keer sneller* en met tot 95% minder schade**.

De luxe must-have haarstyling accessoire gaat op een reis door de ruimte

Door middel van deze gelimiteerde editie van SteamPod 4, maakt L’Oréal Professionnel een reis naar de maan en wil onbeperkte looks creëren voor elk haartype. Met deze gelimiteerde Moon Capsule editie, heeft SteamPod 4 een nieuwe impactvolle kleur. Met een oneindige kleur blauw, metallic zilver en glitters, doet het denken aan de kosmos en maanverkenning. Het perfecte kerstcadeau voor alle haarliefhebbers. Deze futuristische editie vertegenwoordigt de visie van L’Oréal Professionnel, bestaande uit het verheffen van vrouwen door middel van technologie. De Moon Capsule editie is gemaakt met het idee dat er in de ruimte geen limiet is aan creativiteit of grenzen. De kosmos is een leeg gebied waar alles mogelijk is.

Lees ook: in mei lanceerde L’Oréal Professioal de campagne ‘Head Up’.

De limited edition koffer

De musthave stoomstyler wordt geleverd in een beschermende opberghoes, met een futuristisch ontwerp geïnspireerd op ruimteschepen, met het SteamPod-logo erop, wat de luxe benadrukt.

Herontdek SteamPod4, de ultieme styling accessoires voor alle haartypes

Met SteamPod heeft L’Oréal Professionnel een nieuwe manier uitgevonden om het haar te stylen, met een gepatenteerde droge stoomtechnologie voor onbeperkte looks die je continu kunt veranderen.
De nieuwste generatie: Steampod 4, is onze eerste all-in-one professionele styler, aangedreven door stoom. Het combineert de unieke stoomtechnologie van L’Oréal Professionnel, een voortdurende stroom van droge stoom geleverd door een speciale pomp om een stroom van 0,8g droge stoom per min te garanderen, de optimale snelheid voor de beste resultaten op het haar.

Droge stoom: met de SteamPod 4, een combinatie van styling met stoom en een aangepaste haarkam, krijgt elk haartype weer veerkracht. Het unieke aan SteamPod stoom is de technologie die weinig schade veroorzaakt: haarbreuk wordt beperkt tot 95%**.

Dankzij de grote platen kun je vanaf de aanzet stylen, wat essentieel is voor optimale grip op elk haartype, ongeacht de dikte van het haar. Dit is belangrijk voor getextureerd haartype 5 en 6, krullend tot weerbarstig, zeer krullend haar. Hoe hoger het krultype, hoe beter de prestaties. Dankzij het geïntegreerde waterreservoir kunnen gebruikers van de SteamPod 4 tot 192 meter haar stylen zonder bij te hoeven vullen. De veiligheidsfunctie schakelt automatisch uit als je 30 minuten de SteamPod niet meer gebruikt. Het 360° draaiende snoer van de styler met een lengte van 2,5 meter maakt stylen een fluitje van een cent. Dunnere en rondere platen voor meer gedefinieerde krullen. 3 warmtestanden voor elk haartype. Temperatuur wordt 250x/sec gecontroleerd voor een nauwkeurige temperatuur op de platen.

De SteamPod 4 is ontworpen in samenwerking met Rowenta, expert op het gebied van hoogwaardige tools en technische apparaten. Tevens heeft Rowenta het laagste retourpercentage in de branche.

SteamPod 4 blijft zich verheffen en maakt zelfexpressie voor iedereen mogelijk, niemand is beperkt tot één look.

*Instrumentele test, SP4 vergeleken met SP4 zonder stoom en kam, gemeten op type 5 haar.

**Breuk gemeten bij herhaaldelijk kammen na 15 keer SP4 op gebleekt haar van type 4 of 5. Vergeleken met SteamPod 4 zonder stoom en kam.

 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed