Close-up | ghd dreamland collectie

Close-up | ghd dreamland collectie

Welkom in ghd’s utopische dromenland. De sprankelende, limited-edition ghd dreamland collectie bestaat uit geweldige tools in verleidelijk jadegroen met roze metallic details. Voor een extra glamorous touch dit feestseizoen komen de stylingtools in een bijpassende fluwelen opbergetui in een feestelijk dusky pink: het ultieme december cadeau van de haargoden. Dit feestseizoen pak jij uit met fantastisch haar en breng je oogverblindende looks tot leven met de ghd dreamland collectie.

Het ultieme cadeau

Duet style €409,-

Van nat haar naar gestyled met één tool

ghd duet style is de eerste 2-in-1 heteluchtstyler* die het haar transformeert van nat naar gestyled, zonder het te beschadigen**. ghd combineerde het beste van hun droog- en warmtetechnologieën om jouw stylingroutine te vereenvoudigen, voor fantastische gladde en gestylde*** resultaten met slechts één tool.

De baanbrekende Air-fusion™ technologie blaast een ultra geconcentreerde luchtstroom door een op maat gemaakte droogkamer, deskundig ontworpen om te werken in combinatie met 4 slimme lage temperatuur stylingplaten om het haar efficiënt te drogen en te stylen met lucht, zonder het te beschadigen**. Geniet van zacht en glad haar met 25% langere controle over pluishaar en 4x meer haar dat op de plek blijft liggen waar jij wilt als je de duet style combineert met de nieuwe ghd sleek talker wet to sleek styling oil.

Giftset bevat: ghd duet style plus gratis sleek talker en een zwart fluwelen opbergetui, ter waarde van €.95,-

*dat hete lucht en verwarmde stylingplaten combineert.
**geen haarschade door warmte gedetecteerd na 100 cycli van 4 pogingen in de ‘wet to style’-stand tov. natuurlijk gedroogd haar.
***consumententest, 142 vrouwen, juni 2021.
**** tov natuurlijk gedroogd haar, afhankelijk van het gebruik door de consument. Gemeten in de ‘wet to style’-stand tov. ghd haardroger met borstel, afhankelijk van het gebruik door de consument.

Dreamland Limited Edition Platinum+ Styler Gift Set €309,-

De ultieme multi-tasker voor het creëren van zeer diverse haarstijlen. De ghd platinum+ SMART styler is voorzien van Ultra-zone™ technologie dat reageert op jouw haar, de warmte effectiever regelt en jouw persoonlijke haarwensen voorspelt, voor 70% sterker haar*, 2x meer kleurbescherming* en 20% meer glans**.

Giftset bevat: limited edition ghd platinum+ in verleidelijk jade plus gratis fluwelen beautycase ter waarde van €60,-

*Minder haarbreuk en 2 x meer kleurbescherming in vergelijking met een styler die op 230ºC werkt.
**tov natuurlijk gedroogd haar.

Dreamland Limited Edition Deluxe Set €508,-

Ontdek je innerlijke haargodin & breng je droomlooks tot leven met de dreamland limited edition deluxe set. Bevat de ghd platinum+ styler en ghd helios™ professionele haardroger in een verleidelijke limited edition jade tint, verpakt in een exclusieve donkerroze fluwelen beautycase.

Giftset bevat: ghd dreamland limited edition platinum+ styler en ghd dreamland limited edition helios™ professionele haardroger plus gratis fluwelen beautycase ter waarde van €100,-.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed