Mark van Westerop HAIRDRESSER OF THE YEAR 2022!

Mark van Westerop HAIRDRESSER OF THE YEAR 2022!

Gisteren was het Coiffure Award gala en Top Hair Benelux was hier natuurlijk bij aanwezig! Een avond met een prachtige haarshow “UNITY FOR ALBINISM” van Juliette Den Ouden hair dresser of the year 2021. Een show voor haar non profit organisatie voor de bescherming van mensen met albinisme in Tanzania. Hierover binnenkort meer in een andere artikel! Bekijk alle informatie over haar organisatie op de website www.juliettedenouden.com

Maar natuurlijk het belangrijkst van deze avond: De hairdresser of the year! Mark van Westerop was genomineerd voor de heren regio noord en voor avant garde met zijn kapsalon Pro solo. Hij won gisteren 15 mei de felbegeerde titel HAIRDRESSER OF THE YEAR 2022! Van harte gefeliciteerd Mark, maar natuurlijk ook zijn team:
Kapsalon avantgarde en heren: Pro Solo
Visagie avantgarde en heren: Angelique Stapelbroek
Fotografie: Ivo de Kok (avantgarde) en Mark Westerop (heren)
Styling heren: Ed Noyons
Website: www.pro-solo.com

Wij feliciteren ook alle kappers die zijn genomineerd voor alle verschillende categorieën. Iedereen heeft prachtig werk gemaakt, daarom plaatsen wij ook in elke uitgave een selectie van alle genomineerde in onze rubriek trends in het vakblad!

Mark op Instagram:
HAIRDRESSER OF THE YEAR ‘22 !!

SUPER PROUD & what a great recognition.
My men’s collection ” MELTDOWN ” Best male collection @coiffureawardnl 2022 & HAIRDRESSER OF THE YEAR 2022
I want to say a big thank you to my team
Photografher @studio_ivodekok for catching my thoughts 🙏
Make-up artist and girlfriend @angeliquestapelbroekcom for your flawless make-up and being my creative partner and my partner in crime @ednoijons for your incredible dedication and love ❤️

You guy’s rock 🙏❤️🙏

@schwarzkopfpronl , @coiffuremedia , @ankokappers thank u so much for sharing the passion for hairdressers🙏. Special thanks to the one and only @lauravandegraaf you did it again 🙏❤️. And my amazing team of @prosolohairartist LOVE U ❤️


Over de Coiffure Award:

Wat is de Coiffure Award?
Schwarzkopf Professional en Coiffure Media hebben in 1992 gezamenlijk de Coiffure Award opgezet. In deze onafhankelijke haarmodefotografiewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om de felbegeerde Coiffure Awards. Alle inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld op de juiste combinatie van het modebeeld. Kapsel, visagie, styling en fotografie horen perfect in balans te zijn. De meer dan tweeduizend inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury.

Gala-uitreiking
Het evenement wordt ieder jaar afgesloten met een geweldige gala-uitreiking. Een leger van journalisten, persfotografen en cameramannen staat bij de ingang om vele BN-ers en topkappers op te vangen voor een foto of interview. Vervolgens ontmoeten de kappers elkaar met een drankje en kunnen ze plaatsnemen aan tafel. Tijdens het evenement worden, naast een enorme show en diner, de felbegeerde Awards uitgereikt aan de beste kappers van Nederland. De hele avond staat in het teken van haarmode en fashion.

Doelstelling
De Coiffure Award tracht de kappersbranche op een nog hoger niveau te brengen en zet zich in voor de promotie van deze branche. Aan de Coiffure Award nemen dé topkappers van Nederland deel en zetten elk jaar weer de trend. Ze creëren gezamenlijk de meest toonaangevende modebeelden. Al 30 jaar is de Coiffure Award hét topevent in de kappersbranche dat ook bij de consument grote bekendheid geniet. De sterkte van het evenement is de onafhankelijkheid. Welk merk de kapper ook gebruikt, iedereen wordt uitgedaagd deel te nemen aan deze spannende wedstrijd die veel aanzien geniet.

Coiffure Award

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed