Kick off Maik de Boer Verkiezing Leukste Kapper & Kapsalon

Kick off Maik de Boer Verkiezing Leukste Kapper & Kapsalon

Niemand minder dan Maik de Boer roept kapsalons en ZZP Kappers op om zich aan te melden voor de Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon. Vanaf 25 maart zijn er in iedere gemeente van Nederland titels te winnen in de categorie Kapsalons en in de categorie ZZP Kappers.

De kapsalons en ZZP Kappers die zich na de online stemronde gemeentewinnaars mogen noemen kunnen zich daarna tijdens vakbeurs The Hair X-perience laten huldigen en met hun Award op de foto met Maik de Boer. “Een gemeentetitel levert positieve aandacht, publiciteit en vaak nieuwe klanten op”, aldus Niels Groot van Vote Company dat de verkiezing in goede banen leidt.

Vakjury bepaalt de landelijke winnaars

Uit de online stemronden komen ook provinciewinnaars in zowel de categorie kapsalons als de categorie ZZP Kappers. Zij worden beoordeeld door een vakjury die wordt samengesteld door mediapartner Top Hair. De vakjury maakt uit de provinciewinnaars de landelijke winnaars bekend tijdens The Hair X-perience op zondag 26 mei 2019 in Gorinchem.

Aparte categorie voor ZZP Kappers

De categorie ZPP Kappers maakt voor de 3e keer in successie deel uit van de verkiezing en groeit als kool. “We zijn dan ook blij om te kunnen melden dat dit wordt opgemerkt door de branche en dat we hier samen met Kapperskorting.com een meerjarige visie op hebben ontwikkeld. aldus Niels Groot van Vote Company. “De komende 2 edities worden dan ook mogelijk gemaakt door Kapperskorting.com. In 2018 verbond deze partner zich al aan de verkiezing. Dat beviel van beide kanten goed en daarom breiden we in 2019 en 2020 de samenwerking verder uit.”

Kapperskorting.com is al jarenlang dé online groothandel voor professionals, dus logischerwijs de perfecte partner voor ZZP’ers. “Naast onze bomvolle webshop met scherp geprijsde producten faciliteert Kapperskorting.com de ZZP’er. Dit doen we op het gebied van, onder andere, inspiratie (via blogs, vlogs en een eigen magazine) en cursussen (in het Haibu Experience Center te Amersfoort)”, aldus Kayo Klein Obbink van Kapperskorting.com. Kayo vervolgt; “door hoofdsponsor te zijn van deze verkiezing biedt Kapperskorting.com nét dat extra steuntje in de rug.”

Organisatie

De Verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon wordt mogelijk gemaakt door de partners The Hair X-perience, Kapperskorting.com en Top Hair. De uitvoering is in handen van Vote Company dat voornamelijk verkiezingen in opdracht realiseert. Voorbeelden daar van zijn de AD Publieksprijs bij de Musical Awards en De Zoover Awards.

www.kapperenkapsalon.nl

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed