Kerstinspiratie voor een succesvolle feestmaand

Kerstinspiratie voor een succesvolle feestmaand

Op 6 & 7 november organiseert de Beauty Cube de Christmas Days in Almere. Een kerstevenement waarbij er volop kerstinspiratie te vinden is bij de deelnemende beautymerken en er interessante workshops te volgen zijn, zoals ‘Klanten die ook producten kopen’. Gratis parkeren, gratis hapjes, drankjes en gratis toegang. Het perfecte uitje om je salon klaar te stomen voor de feestmaand!

De Beauty Cube heeft als doel de beauty professional te inspireren, kennis te laten nemen van producten & apparatuur en aankopen te doen. De Beauty Cube heeft dan ook heel wat in petto voor de Christmas Days. “Het worden twee waanzinnige dagen waarin we de Beauty Cube helemaal in kerstsfeer omdopen. De deelnemende merken zijn super enthousiast en er valt van alles uit te proberen en te beleven tijdens de Christmas Days.” vertelt Helen Ypma, manager van de Beauty Cube, enthousiast. “En zoals de beauty professional van ons gewend is, is toegang geheel gratis, is er volop gratis parkeergelegenheid en serveren wij graag een hapje en een drankje. Alles om de beauty professional zich thuis te laten voelen in de Beauty Cube!”

Christmas Days deelnemers

Een vol programma & genoeg belevenissen

De beautymerken hebben leuke activiteiten voor de bezoekers in petto. Leer een kerstcadeau optimaal inpakken bij Walking Trading, ontdek de nieuwe make up looks bij Mink Beauty Concepts, leer de cupping techniek bij Bellabaci Nederland of volg een van de gratis workshops van de sprekers. Zo geeft marketing- & business coach Charlotte Somers een workshop ‘Klanten die ook producten kopen’, demonstreert Safety4You de ADO Kruidenpeeling, geeft marketingexpert Manuela Warnar een workshop ‘Klanten uit social media’ en demonstreert Rochelle van Bellabaci Nederland de cupping methode. Kortom, een vol programma voor de Christmas Days.

Rooster Christmas Days

Uiteraard is het gloednieuwe Training Center in samenwerking met Gharieni Benelux ook geopend tijdens de Christmas Days. Aesthetic Solutions geeft zelfs op 7 november een training voor hun merk Mesoestetics zodat hun deelnemers ook kunnen genieten van de Christmas Days. Een win-win situatie! Op deze manier kunnen zowel de deelnemende beautymerken als de beauty professionals de Beauty Cube in vol ornaat zien, meemaken en beleven.

Kijk voor meer informatie over de Christmas Days op en om gratis aan te melden: https://beautycube.nl/christmas-days/

 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed