Toonaangevende Britse accessoires-merk Radley London opent eerste winkel in Nederland

Toonaangevende Britse accessoires-merk Radley London opent eerste winkel in Nederland

Het zeer geliefde Britse accessoires-label Radley London heeft de deuren van zijn eerste winkel in Nederland geopend. Het iconische merk – bekend van zijn kenmerkende Schotse terriër die Radley’s speelse geest symboliseert – huist in de prestigieuze winkelstraat van Batavia Stad. Met een verrassende collectie tassen, portemonnees en geschenken in de aanbieding, markeert de opening van de winkel het debuut van het bekende Britse merk in Nederland. Dit terwijl Radley zijn pootafdruk verder over de hele wereld blijft stempelen. Voor degenen die graag Britse merken ontdekt en het dynamische erfgoed, vakmanschap en de eclectische stijl die daarbij horen, is de splinternieuwe Radley-winkel een must om te bezoeken. Anglofielen kunnen dit jaar dan misschien niet gemakkelijk naar Londen reizen, maar met een collectie geïnspireerd door de geest van de hoofdstad zelf, brengt de Batavia Stad-showcase bezoekers er in een oogwenk naartoe.

Britse klasse op Nederlandse bodem    
Deze winter opent het Britse tassen- en accessoire label Radley London haar deuren in Batavia Stad. Als fysieke debuut van het merk in Nederland, staat de Radley winkel klaar om te imponeren met luxe leren handtassen en accessoires voor elk budget; inclusief sokken, sjaals, notitieboekjes en meer. De place to go to voor unieke kerstcadeaus dit seizoen, waar iedere vrouw dol op zou zijn. Kevin Morris, Hoofd Retail bij Radley London vertelt; “We zijn verheugd om een vleugje Londen naar Nederland te brengen met onze nieuwe winkel in de prachtige Batavia Stad outlet. Hoewel we via onze website ook verzenden naar Nederland, wordt dit onze eerste fysieke showcase. We kunnen niet wachten tot Nederlandse fans de kans krijgen om onze collecties voor het eerst persoonlijk te ontdekken en liefhebbers van een Britse eclectische stijl en goed vakmanschap verliefd te laten worden op het merk. Dit is onze eerste stap op de Nederlandse markt en we kunnen niet wachten om verder te groeien.

Over Radley London 
Radley, meer dan twintig jaar geleden geboren in het hart van Londen, heeft zichzelf stevig gevestigd als leider in Britse handtassen en accessoires. Radley’s benadering is eenvoudig en draait om het creëren van ontwerpen die stijl en functionaliteit perfect combineren door het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap. Ontworpen door het zeer getalenteerde interne team in Londen, blijven de collecties evolueren met een niet-aflatende aandacht voor detail, stijl en kwaliteit. Hiermee belichaamt het merk een hernieuwd gevoel van moderne, toegankelijke en betaalbare luxe. Voortbouwend op de geschiedenis en het erfgoed van de Britse hoofdstad, biedt de stad Londen dagelijkse inspiratie voor het team om tassen en accessoires te creëren met een eigenzinnig en onderscheidend karakter. En bij de tassen hoort ook de karakteristieke “Scottie-dog”, een waar icoon met een knipoog naar de niet zo serieuze kant van het merk.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed