Haarmodelijn ‘REMIX’, najaar/winter 2021-2022

Haarmodelijn ‘REMIX’, najaar/winter 2021-2022

De kapper is jouw hair-dj! 

Komend trendseizoen gaan we helemaal in the mix! Inspirerende tophits (lees: knip-, kleur- en stylingtechnieken) uit de seventies en eighties zijn letterlijk bij de kop genomen en bewerkt tot nieuwe, creatieve versies: net als in de muziek. Het resultaat? Een swingende look waarmee je gezien wilt worden. Right on! 

Remix is een mix van allerlei technieken en stijlen. Dat maakt dat je haar dit najaar absoluut geen beperkingen heeft en dat je helemaal los kunt gaan. Supervrije haircuts, hippe kleuren en megaveel textuur: de nieuwe trendcollectie heeft uitdagende en uitgesproken kapsels voor jouw persoonlijke remix. Vind je de modellen uit de collectie iets te heftig? Met andere kleuringen en styling maak je eenvoudig je eigen mix die helemaal aansluit bij jouw persoonlijkheid. 

VARIATIES OP EEN THEMA
Wat gebeurt er als je gaat spelen met haarscheidingen bij klassieke basiskniptechnieken? Dan ontstaan er nieuwe patronen en komt er een andere valling in het haar als het wordt geknipt. Precies dat is de gedachte achter de kapsels in REMIX. Opvallend aanwezig zijn de pony’s in allerlei vormen en stijlen: van microkort tot superlang. 

WOW-KLEUREN
Als je ergens goed je gevoel mee kunt uitdrukken, dan is het wel met kleur. Daarom kent REMIX veel uitdagende tinten, waarmee je alle heersende regeltjes aan je (kleurige) winterlaars lapt. Diep paars, fuchsiaroze, turquoise, heftig koper: niks is te gek. Experimenteer naar hartenlust met de vele tijdelijke wow-kleuren. Door de tijdelijke houdbaarheid van de tinten kun je eenvoudig wisselen en uitproberen; je kapper adviseert je graag. Liever iets minder uitbundig? Dat kan natuurlijk ook, er zijn tal van mildere nuances die passen bij jouw stijl en gevoel. 

 

GROOVY
Zo volumineus als het big hair in de jaren 80 zijn de kapsels niet, maar de trendkapsels van REMIX hebben wel gemeen dat ze megaveel textuur hebben, ook bij de mannen. Het geheim? Een beetje extra ‘slag’ en ondersteuning in de vorm van een tijdelijke grove omvorming – iets dat vooral in de eighties erg ‘in’ was. Tijdelijk, want na acht tot tien weken is het er weer uit. Vind je dit groovy, weet dan dat je hiervoor niet terecht kunt bij de barbier: voor omvorming is je kapper is echt the place to be. 

Helaas kun je nog niet uit je dak in de clubs, op festivals of andere feestjes. Maar om de band Faithless maar eens vrij te citeren: The saloon 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed