Close-up: Showpony Hair Extensions

Close-up: Showpony Hair Extensions

Bookies Hair Supplies proudly presents ons nieuwste merk: Showpony, een Australisch haarmode- en beauty merk dat al ruim 35 jaar haarextensions, accessoires, training en ondersteuning biedt aan klanten en salon professionals overal ter wereld.

Showpony is het toonaangevende merk op het gebied van haarextensions in Australië. Het familiebedrijf produceert al ruim 35 jaar hoogwaardige haarextensions en pruiken, waardoor Showpony de perfecte combinatie van ervaring, kwaliteit, innovatie en educatie biedt.

Als pionier in de internationale wereld van haartrends en mode staat Showpony bekend om zijn uitstekende kwaliteit en innovatieve productassortiment.

show pony

The Founder

“Nu haar en fashion steeds meer verweven raken, worden haarextensions niet meer alleen gebruikt om het haar extra volume en lengte te geven. Tegenwoordig wordt dit fantastische modeaccessoire op allerlei manieren toegepast, bijvoorbeeld voor het creëren van highlights, opvullen van dunnere delen van het haar, uitproberen van een nieuwe kleur, corrigeren van een geknipt kapsel of om een opgestoken kapsel extra volume te geven.”
– Stephanie Mason

Tegenwoordig worden haarextensions op allerlei manieren toegepast

show ponyOnze belofte

We begrijpen welke rol we spelen in het leven van onze klanten. Daarom bieden we het advies en de ondersteuning die zij nodig hebben om zelfverzekerd hun persoonlijke transformatie te realiseren. Hetzelfde geldt voor salons en professionals in de branche. Voor hen bieden we doorlopende opleiding en materialen waarmee zij hun vaardigheden en hun bedrijf kunnen doen groeien, samen met ons.

Het is onze missie om positieve verandering teweeg te brengen door zelf bewust te werk te gaan. Zo helpen we onze mensen en de branche wereldwijd om vooruitgang te boeken. Dit zijn de waarden waar wij voor staan. Een positieve verandering is een keuze, en Showpony wil daar deel van uitmaken

Waarom samenwerken met Showpony Professional?

Brand Heritage
Het toonaangevende merk op het gebied van haarextensions in Australië met ruim 35 jaar ervaring.

Eco-friendly
Showpony is het eerste merk haarextensions ter wereld dat zijn producten duurzaam verpakt om de impact op het milieu zo veel mogelijk te beperken.

Quality
Toonaangevend in de productie van kwalitatieve haarextensions en verzorgingsproducten dankzij een 6-stappen  kwaliteitsprogramma om het haar te kunnen bieden waar jij van houdt.

Marketing
Wij bieden onze salon partners de beste marketingondersteuning binnen de branche.

Innovation
Veilig aan te brengen en verkrijgbaar in 36 natuurlijke kleurtonen op basis van de eerste universele kleurcodering ter wereld. Jaarlijks nieuwe trendkleuren om te zorgen dat jouw salon altijd up-to-date is met de laatste mode.

Education
We bieden toonaangevende trainingsprogramma’s voor salon professionals zodat ze de producten altijd veilig en naadloos kunnen aanbrengen.

 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed