GOOD VIBES BIJ SHOWCASE HAARMODELIJN VOORJAAR/ZOMER 2022

GOOD VIBES BIJ SHOWCASE HAARMODELIJN VOORJAAR/ZOMER 2022

Maandag 11 april 2022 gaat de boeken in als een geslaagde editie van de Haarmodelijn showcase. In een twee keer vol Theater Orpheus in Apeldoorn leek iedereen volop te genieten van de inspirerende trend-info en het gezellige live contact met vakgenoten. Én natuurlijk van alle heldere vaktechnische input voor de trendkapsels uit VIBES, de Haarmodelijn voorjaar/zomer 2022.

 

Aan de leuk-spannende, verwachtingsvolle sfeer vooraf was duidelijk te merken dat veel kappers naar dit grootse vaktechnische feest hadden uitgekeken. En zij werden niet teleurgesteld! Het begon al met het gastoptreden van Haircrane, waarbij aan de hand van verschillende trendy kapsels werd uitgelegd hoe je ergonomisch goed kan werken. Inspirerend en leerzaam! Daarna was de stage voor Ludovic Beckers, de Artistic Director van L’ANZA en een celebrity in de Europese kapperswereld. Met zijn nieuwe collectie CONTINUUM liet hij zien waarom hij al meer dan 100 internationale prijzen won.

Fotografie: Rokki fotografie
Fotografie: Rokki fotografie

Gezellig druk

In de pauze was het gezellig druk op het demo- en inspiratieplein, waar het bruiste van de activiteiten. Terug in de zaal was het tijd voor VIBES, de Haarmodelijn voorjaar/zomer 2022. Natasja Keijzer, Sandra Abbink, Tim de Decker en Patrick Kalle lieten ieder op hun geheel eigen en inspirerende wijze zien hoe de trendkapsels uit de collectie tot stand komen. Tussen de presentaties door kreeg het publiek de nodige good vibes mee van onder andere zangers Tally en de international dance performer Chris Cross. Geen wonder dat er na afloop veel positieve reacties waren en iedereen blij naar huis ging!

 

Fotografie: Rokki fotografie

Next level vibes

Wie de trendkapsels van VIBES echt helemaal in de vingers wil krijgen kan zich opgeven voor de drie Look & learn sessies die nog gaan plaatsvinden. Opgeven kan via www.haarmodelijn.nl. Ook kun je daar de onmisbare online Haarmodelijn toolkit bestellen.

De Haarmodelijn voorjaar – zomer 2022 is mogelijk gemaakt door L’ANZA en KIS Haircare en Koninklijke ANKO | FNV Mooi | CNV

 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed