D-skin by Delia

D-skin by Delia

I wish for all people to have a healthy glowing skin.

D-SKIN is een huidverzorgingsmerk dat een reeks professionele producten op maat heeft gemaakt om iedereen te ondersteunen bij het krijgen van een gezonde, stralende huid. D-SKIN heeft een zichtbare oplossing voor elk huidprobleem. Je huid is je grootste orgaan en heeft speciale verzorging nodig. Met de producten van D-SKIN kunnen de meeste uiteenlopende huidproblemen waarmee we te maken hebben, met onze huidige levensstijl, tot 85% doelgericht verbeterd worden.


D-SKIN heeft een collectie paramedische professionele producten gemaakt voor thuisgebruik, want thuis wordt minstens 70% van het werk voor je huid gedaan. Het echte resultaat bij huidverzorging zit in het onderhoudswerk dat je zelf doet. Om het ultieme resultaat te creëren met D-SKIN’s producten zullen de home-treatments in combinatie met de andere paramedische producten gebruikt moeten worden.

Het merk D-SKIN is twee jaar geleden opgericht door Skin Master Delia Erdogan. Slechts 25 specialisten in Nederland mogen deze titel dragen en inmiddels is Delia eigenaar van de opleiding om mensen tot Skin Master te vormen. Met maar liefst 165.000 volgers op Instagram heeft de 32-jarige Delia een duidelijk doel voor ogen: voor iedere huidconditie de juiste oplossing om iedereen te kunnen voorzien van een gezonde huid. Door haar jarenlange ervaring als specialist ontdekte Delia een gemis in de paramedische huidverbeteringswereld. In de behandelstoel behaalde Delia de mooiste resultaten maar helaas konden patiënten met thuisproducten niet hetzelfde niveau halen. ‘’D-SKIN is het merk waar ik altijd over heb gedroomd. Met D-SKIN wil ik iedereen aan een gezonde, mooie huid helpen. Ik waak er dan ook voor dat mijn producten actieve werkstoffen bevatten van hoogwaardige ingrediënten. Ik wil een nieuwe standaard zetten in de huidverbeteringsindustrie en met D-SKIN wordt dat mogelijk”, aldus Delia.

MAKE SURE YOU FOLLOW @D-SKINBYDELIA TO STAY UPDATED

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed