Coiffure Award 2023, open voor inschrijving!

Coiffure Award 2023, open voor inschrijving!

HET MEEST SPANNENDE & SPECTACULAIRE EVENT UIT DE BRANCHE! DE 31STE EDITIE VAN DE COIFFURE AWARD IS OPEN VOOR INSCHRIJVING.

Op maandagmiddag 5 september werd de Coiffure Award 2023 KICK OFF in de Academy Schwarzkopf te Werkendam georganiseerd. Deze informatieve middag werd heel druk bezocht. Laura van de Graaf, een van de organisatoren van de Coiffure Award liet via een presentatie zien hoe de wedstrijd en de jurering in z’n werk gaat, het traject van inschrijving tot gala-avond.

Mark van Westerop, gaf hints & tips voor een succesvolle deelname aan de Coiffure Award en liet zien hoe zijn winnende inzending voor de Coiffure Award tot stand is gekomen. Judith Jager, vaak genomineerd en dit jaar de trotse winnares van Schwarzkopf Haircolor Technician of the Year Award, vertelde wat haar traject is geweest om tot dit uiteindelijke succes te komen.

Ook Arjan Bevers, 2-voudig Hairdresser of the Year deelde zijn geheimen via een boeiende presentatie. Belangrijke onderwerpen die de revue passeerden: hoe plan je een shoot, wat is je budget, hoe stel je een team samen, hoe begin je? Inspirerend als altijd gaf jurylid Mark Melief een bevlogen betoog over hoeveel een deelname aan de Coiffure Award je als kapper kan brengen.

Wie zullen op 14 mei 2023 die felbegeerde Coiffure Awards in ontvangst nemen? Deelnemers worden uitgedaagd hun vakmanschap en creativiteit te laten zien. Naast de award en eeuwige roem kunnen de winnaars rekenen op heel veel publiciteit. Een deskundige en onafhankelijke jury beoordeelt elk jaar de fotosets. Er wordt kritisch gekeken naar het totaalbeeld: De combinatie van haar, visagie, styling en fotografie. Het thema van dit jaar is: ‘Craft the future’. Doe mee en bepaal de toekomst! Via Coiffure Award kunnen deelnemers zich aanmelden.

De uiterste inzenddatum voor de foto’s is vrijdag 3 februari 2023.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.