Close-Up | Plastic vrij Mei bij Scrummi

Close-Up | Plastic vrij Mei bij Scrummi

Plastic Vrij Mei moedigt mensen wereldwijd aan om gedurende de maand mei plasticvrije keuzes te maken en hun plasticverbruik te verminderen. Door de nieuwe plasticvrije verpakkingen van Scrummi handdoeken te lanceren tijdens Plasticvrij Mei, sluiten we ons aan bij deze wereldwijde beweging en hopen we anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Bij WeCare4Hair&Beauty streven we ernaar om de wereld een beetje groener te maken. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat de verpakking van Scrummi handdoeken vanaf dit jaar volledig plasticvrij is!

Waarom is dit belangrijk?

Onze planeet heeft jouw hulp nodig. Door over te stappen op plasticvrije verpakkingen, verminderen we gezamenlijk de hoeveelheid plastic afval die in de natuur terechtkomt. De nieuwe verpakkingen van Scrummi zijn ontworpen met het milieu in gedachten en vormen een cruciale stap in de richting van een duurzame toekomst.

Wat betekent dit voor jou?

  • Duurzaamheid: Je draagt bij aan een schonere planeet door te kiezen voor milieuvriendelijke producten.
  • Kwaliteit: Scrummi handdoeken blijven dezelfde hoogwaardige kwaliteit die je gewend bent, maar nu in een milieuvriendelijk jasje.
  • Verantwoordelijkheid: Door te kiezen voor plasticvrije verpakkingen, toon je jouw klanten dat jouw salon geeft om de toekomst van onze planeet.
  • Vanaf nu zullen de nieuwe plasticvrije verpakkingen de oude verpakkingen geleidelijk aan vervangen. Samen kunnen we een verschil maken.
TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed