Authentic Beauty Concept wint Dutch Beauty Award 2020

Authentic Beauty Concept wint Dutch Beauty Award 2020

Authentic Beauty Concept won, met de key producten uit de Hydrate-lijn, de Dutch Beauty Award in de categorie: Haarverzorging Exclusief. Dutch Beauty Award is de meest felbegeerde Beautyprijs van Nederland, de Nederlandse vakprijs wordt ieder jaar georganiseerd door de vereniging Experts of Beauty. Dit jaar via werd het event via een livestream op 8 september uitgezonden en werden de winnaars stuk voor stuk, op gepaste afstand, verrast.

“De erkenning voor Authentic Beauty Concept is voor ons een droom die uitkomt. Van onze klanten krijgen we met regelmaat positieve geluiden, omdat zij het vegan concept, de werking van de producten en de geur geweldig vinden. Dat dit nu ook door de beauty journalisten met deze award onderstreept wordt vervult ons met grote trots.” – Annemarijn Kooijman Authentic Beauty Concept

De Award Winning Hydrate-lijn, was al sinds de lancering favoriet van beauty lovers alom. De vegan Hydrate Cleanser, Conditoner en mask, voorzien van een frisse mango & basilicum geur, zijn samen de perfecte hydraterende combinatie speciaal ontwikkeld om het haar te regenereren en revitaliseren.

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed