Arjan Bevers verbindt zich als Ambassadeur aan Schwarzkopf Professional

Arjan Bevers verbindt zich als Ambassadeur aan Schwarzkopf Professional

Met veel plezier kondigen wij aan dat Arjan Bevers, eigenaar van Avanti Kappers uit Helmond, vanaf 1 januari 2021 als ambassadeur exclusief aan Schwarzkopf Professional verbonden is.


Reeds sinds een aantal jaren werkt Arjan in zijn salon met de kleurproducten van Schwarzkopf Professional. Daarnaast verzorde hij trainingen in de ASK Academies in Werkendam en Brussel en stond als freelancer op het podium tijdens introducties van nieuwe kleurproducten als Igora Vibrance, BlondMe, ChromaID en TBH. Voor dit laatste product was Arjan reeds Brand Ambassador.


Inmiddels heeft Arjan bij het hoofdkantoor van Schwarzopf Professional in Hamburg veelvuldig meegewerkt aan internationale shoots voor de diverse color brands en was hij betrokken bij de internationale trainingen met de nieuwe trends van Essential Looks.


Voor het komend jaar staan relaunches en shoots voor o.a. Igora Royal en ChromaID op de planning en en gaat Arjan deel uitmaken van het global Essential Looks team.


Om de samenwerking te formaliseren is er een samenwerkingsovereenkomst getekend, waarin Arjan Bevers voor meerdere jaren zijn commitment aan Schwarzkopf Professional gegeven heeft. Dit betekent dat hij vanaf nu de titel Global Digital Education Ambassador Schwarzkopf Professional zal krijgen.

Marjon Stamsnijder: “Wij verheugen ons zeer op de samenwerking, die voor meerdere jaren is bekrachtigd. Samen met Arjan gaan wij een mooie toekomst tegemoet.”


Arjan Bevers: “Ik voel me heel erg thuis bij Schwarzkopf Professional. Als kapper wil ik met de beste producten werken om het mooiste haar te kunnen maken!”

Laura van de Graaf: “De samenwerking met Arjan is de laatste jaren steeds intensiever geworden, dit ambassadeurschap is daar een logisch gevolg van. Arjan past perfect bij ons merk, mede door zijn geweldige passie voor het kappersvak.”


Op de foto Marjon Stamsnijder, General Manager Henkel Beauty Care Professional Arjan Bevers, Ambassador Schwarzkopf Professional, Avanti Kappers Helmond Laura van de Graaf, Event Manager Henkel Beauty Care Professional

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 10 x uit per jaar en is dé vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.