AMBASSADEUR HAIRDRESSERS WITHOUT BORDERS 2019

AMBASSADEUR HAIRDRESSERS WITHOUT BORDERS 2019

Via deze weg willen wij jullie op de hoogte stellen dat Juliette den Ouden eigenaresse van JDO Academy toegewijd is aan het goede doel en zal in september naar Nepal gaan om daar educatie in Haarstyling te geven als Ambassadeur van Hairdressers Without Borders 2019.

Hairdressers Without Borders is een non-profitorganisatie die is gebaseerd op liefdadigheids- en onderwijsdoeleinden.
We inspireren mensen in Azië over het beroep van kapper, door hen het technische aspect te leren door middel van professionele trainingscursussen. Met onze bijdrage zien we de groei van het zelfrespect van onze studenten en het creëren van reële kansen om hun leven te veranderen.Ons doel is om onze studenten de kans te geven om een beroep te leren, hun eigen energie en creativiteit te motiveren, inspireren en ontsluiten.

Het niveau van de Hairdressers Without Borders-opleiding is hoog om studenten uit te rusten voor betaalde professionele banen in de echte wereld.

Juliette den Ouden: Internationaal haar en make-up artist en oprichter van JDO Academy een school voor startende en ervaren Haar & Make-up Artiesten. Juliëtte reist de wereld rond voor haar passie en werkt achter de schermen bij gerenommeerde shoots voor bekende merken, tijdschriften en beroemdheden.

Met meer dan 15 jaar ervaring is Juliette een bekend persoon in de beauty- en mode-industrie.  Ze is ambassadeur voor Denman-borstels en is trendontwikkelaar voor verschillende merken en meervoudig Award-winnaar in de hair & beauty branche. 

TOP HAIR

TOP HAIR magazine komt 11 x uit per jaar en is het vakglossy voor ambitieuze kappers en saloneigenaren in de Benelux.

No Comments Yet

Comments are closed